INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Gigi Becali, lipsit de griji după tragerea la sorți din Europa League: „Dacă avem emoții, atunci să ne retragem!” + Înțepături pentru CFR Cluj: „Îmi pare rău de ei!”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2020 20:40 / Actualizat luni, 10 august 2020 21:03

Gigi Becali (62 de ani), finanțator FCSB, a comentat tragerea la sorți pentru primul tur al Europa League, comentând șansele echipelor românești de a avansa în calificări.

Latifundiarul nu are emoții cu privire la accederea echipei sale în play-off-ul pentru Europa League, însă nu le dă șanse mari rivalilor de la CFR Cluj de a trece de turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde vor da piept cu Dinamo Zagreb în cazul în care vor trece de Floriana, din Malta, în primul tur.

„Tragerile la sorți în primele tururi nu au nicio importanță. Dacă avem emoții în meciul ăsta, atunci să ne retragem. Pentru ce să mai facem fotbal atunci? O să avem emoții în play-off, zic eu. Noi suntem cap de serie până în play-off. Ne pregătim, luptăm și jucăm un an de zile ca să ajungem în grupe. Dacă nu ajungem în grupe, pentru ce mai facem fotbal? Să dăm banii cadou?

Îmi pare rău de CFR (râde). Așa de rău îmi pare de coeficient. Așa de supărat sunt, plâng de coeficient. Nu are cum (n.red. să treacă de Dinamo Zagreb) au căzut greu, fără glumă acum. Nici jucătorii parcă nu mai au atâta forță, i-a cam stors Petrescu. Au și ei o vârstă. Nu știu de ăștia, Botoșani. E puțin mai greu la ei. Craiova se califică fără probleme”, a declarat Becali în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Ce treabă am cu Reghecampf? Nu avem antrenor? Ce să mai vină el? - Gigi Becali, finanțator FCSB

FCSB - FC Shirak

FCSB are al patrulea coeficient (20.500) dintre echipele participante în turul I preliminar al Europa League, astfel că echipa lui Toni Petrea va avea o misiune facilă cu FC Shirak, echipă care a terminat pe locul 4 în Armenia. 

Clubul antrenat de Tigran Davtyan are un lot cotat la 2,15 milioane de euro, cel mai valoros jucător fiind ivorianul Mory Konte, cotat la 300.000 de euro.

4 calificăridin 4 posibile au izbutit echipele româneşti în faţa celor din Armenia. Ultima a fost reuşită chiar de roş-albaştri în 2019/20, EL, Alashkert – FCSB 0-3 / 3-2.

CS U Craiova o va înfrunta în deplasare pe FC Locomotive Tbilisi, din Georgia, în timp ce FC Botoșani va disputa un meci în compania lui Ordabasy, din Kazakhstan.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo începe pregătirile pentru noul sezon! Cine va fi antrenor: „Încă nu am semnat, dar e o chestiune de ore”

Au apărut cotele la titlu pentru sezonul următor! Cine e favorită și ce cotă are Dinamo la ridicarea trofeului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
sampaolo
sampaolo  •  11 August 2020, 09:36

Hai odata cu eliminarea clonei din Popesti! Nu mai am rabdare...

valeri.nu.e.moarta
valeri.nu.e.moarta  •  11 August 2020, 09:05
Postat de clujcampion pe 11 August 2020, 08:19

Iar Andrei F raamane acelasi prost care-l eclipseaza chiar si pe radoom

Si "clujcampion" ramane acelasi troll gretos de pe gsp, campion de tastatura, care jigneste pe cine apuca pe acest forum. Nu avem pretentii de respect si civilizatie de la astfel de *** deprimate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  11 August 2020, 08:19
Postat de andrei.f pe 11 August 2020, 06:29

Floriana nu e Dudelange, cfr trece de primul tur, atât. Fcsb trece de primul tur în rest, să nu zicem hop înainte de a sări !

Iar Andrei F raamane acelasi prost care-l eclipseaza chiar si pe radoom

Vezi toate comentariile (11)
Comentează