INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LIBEREC 0-2

FCSB - Liberec 0-2. EXCLUSIV OUT de la FCSB! Gigi Becali renunță la doi jucători după eliminarea din Europa League

David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) nu vor rămâne la FCSB după eliminarea roș-albaștrilor din Europa League. Roș-albaștrii au pierdut în turul 3 preliminar, scor 0-2 cu Liberec. +20   FOTO
David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) nu vor rămâne la FCSB după eliminarea roș-albaștrilor din Europa League. Roș-albaștrii au pierdut în turul 3 preliminar, scor 0-2 cu Liberec.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 20:40 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 23:40

David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) nu vor rămâne la FCSB după eliminarea roș-albaștrilor din Europa League, 0-2 cu Liberec în turul 3 preliminar.

  • Karanovic a ieșit accidentat în minutul 10, în vreme ce David Caiado a fost integralist cu Liberec.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul FCSB - Slovan Liberec

FCSB a reușit să aducă doar trei jucători pentru turul 3 preliminar al Europa League, Caiado și Karanovic de la Hermannstadt și Enache, care era liber de contract. 

De fapt, doar ultimul va continua la formația din Berceni. Caiado și Karanovici se întorc la Sibiu, sub comanda lui Ruben Albes. Enache va rămâne pe mai departe la roș-albaștri.

  • David Caiado (33 de ani) este un mijlocaș lateral născut în Luxemburg, cu cetățenie portugheză. A ajuns la Hermannstadt în iulie 2019, de la Gaz Metan, iar în acest sezon a bifat 103 minute în două meciuri. Este cotat la 250.000 de euro și a adunat două selecții pentru naționala sub 20 de ani a Portugaliei;
  • Goran Karanovic (32 de ani) este un atacant sârb, ajuns în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Are 54 de minute în tricoul sibienilor, în două partide, și nu a reușit niciun gol. Cota lui de piață este de 350.000 de euro.

Fanii lui Hermannstadt, reacție violentă

Fanii lui Hermannstadt au reacționat dur după împrumuturile lui David Caiado și Goran Karanovic la FCSB, chiar în ziua jocului cu Slovan Liberec. Aceștia au afișat un mesaj dur în interiorul stadionului din Sibiu: „La primul apel ați răspuns prezent / Sibiul nu e satelitul unui cioban infect!”.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

Citește mai multe știri din Europa League:

„Blondul de la Bârlad”, căpitanul de 18 ani al lui FCSB » A fost juniorul lui Dinamo și are un vis: „Vreau să fiu mai mare decât Pintilii!”

Știm adversara lui CFR Cluj din play-off-ul Europa League! Pe cine pot întâlni „feroviarii” joia viitoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  25 Septembrie 2020, 10:51

Dumnezeu nu doarme, nu "nu culca-te"! Erted?

flick2020
flick2020  •  25 Septembrie 2020, 09:03

Nu va mai *** atata ca nu a fost nici o rusine. Nu e rusine sa te imbolnavesti. In conditii normale, cu echipa standard , cehii plecau cu sacul plin. Asta e viata, se mai intampla, dar repet, asta nu e rusine. Rusine e sa joci cu cea mai buna echipa si sa te bata Dudelange, sau 17Nentorii. Si nu va mai amagiti...nu plange nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

je__
je__  •  25 Septembrie 2020, 08:52

„La primul apel ați răspuns prezent / Sibiul nu e satelitul unui cioban infect!” Respect fanilor lui Hermannstadt!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează