INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Mihai Stoica iese la atac: „Au început să tasteze antisteliștii! Țineți minte asta!”

Mihai Stoica, director sportiv FCSB +20   FOTO
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 22:17 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 23:30

Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat după ce echipa sa a fost eliminată din turul III preliminar al Europa League, ca urmare a înfrângerii cu Slovan Liberec, scor 0-2.

MM a acuzat greșelile de arbitraj împotriva echipei sale, care a folosit o formulă atipică din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din cadrul grupului.

„Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii. Măi telespectatorilor, poate un om normal care înțelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare. A fost fault la Șut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului - care jucase perfect - și eliminare. 

Aaaa, și un umăr la umăr la mijlocul terenului unde a dat fault pentru noi. A sesizat Grădinescu (n.red. comentatorul TV al partidei) și i-a mulțumit arbitrului. Politicos”, a scris Stoica pe Facebook.

Faza la care Perianu a fost faultat în careu poate fi văzută aici. Căpitanul lui FCSB a fost avertizat, arbitrul considerând că a simulat!

Țineți minte data de 24/09/2020. Va apărea în certificatul de naștere al unei alte generații care va face istorie! - Mihai Stoica, director sportiv FCSB

+16 FOTO

Tot despre FCSB - Slovan Liberec:

Cătălin Straton a evitat o rușine imensă la Giurgiu! 4 momente în care a intervenit decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (194)
parpalache
parpalache  •  25 Septembrie 2020, 12:59

Viermele ala intestinal de Mihai Stoica, isi inchipuie ca are cineva ceva cu Steaua!Nu!Toti cei care tastam impotriva de fapt ne exprimam satisfactia calipsa de scrupule si manoperele lor frauduloase- ale lui Becali,ale lui si ale lui Argaseala au fost in zadar! Ei practica pe fatza coruperea jucatorilor de la alte echipe prin slujnica Annamaria si alti interpusi,coruperea arbitrilor,impunerea in posturile cheie de la FRF si LPF, a unor marionete penibile,crearea unei monstruoase cooperative!Cu ce rezultate?Fiss!

parpalache
parpalache  •  25 Septembrie 2020, 12:49
Postat de Traian Pavelescu pe 25 Septembrie 2020, 11:43

Catelusii penibili, inofensivi, insolventi și milițieni au început sa scanceasca de dincolo de gardul impenetrabil care ii desparte de cupele europene, de performanta! Ei, ca si alți pricăjiți jalnici, nu au alte bucurii, satisfacții, in fotbal in afara de înfrângerile Stelei! Chinuita viața de cățel milițian, insolvent, mereu dincolo de gard!

Aia pe care ii insulta un nimeni ca tine, tasteaza impotriva mafiotului din Pipera- caruia Hrebenciuc i-a dat Steaua-si cu zestre,punandu-i in brate si afacerea cu schimbul de terenuri cu MAN!

emil1986
emil1986  •  25 Septembrie 2020, 12:49
Postat de pirucul pe 25 Septembrie 2020, 11:54

care a fost performanta voastra in ultimi 3 ani?

Noi spre deosebire de voi, ***, am jucat în Europa, am eliminat în fiecare din acești 3 a i cel puțin 2 echipe din Europa, voi, în schimb, n-ați ajuns măcar să jucați în Europa. Mai mult, v-ați dus cu mâna-ntinsa la Burleanu sa mărească nr. de echipe pentru a rămâne în prima ligă. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (194)
Comentează
Close