INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINAL 8

Atalanta - PSG 1-2. VIDEO + FOTO Thriller la Lisabona! PSG e prima semifinalistă a Ligii Campionilor, datorită unor goluri venite după minutul 90

Atalanta - PSG, liveTEXT // foto: Guliver/gettyimages +15   FOTO
Atalanta - PSG, liveTEXT // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 07:00 / Actualizat joi, 13 august 2020 00:45

PSG a obținut o calificare dramatică în semifinalele Ligii Campionilor. A învins-o pe Atalanta, scor 2-1, cu două goluri marcate după minutul 90.

  • Meciurile din sferturi, semifinale și finala sunt sub formă de turneu-blitz, care va avea loc în Lisabona, Portugalia; 
  • PSG va juca în semifinale cu Atletico Madrid sau Leipzig, pe 18 august. 

Pasalic a deschis scorul pentru Atalanta în minutul 27, din pasa columbianului Zapata, iar italienii au avut o perioadă în care păreau să absoarbă fără probleme presiunea francezilor. 

Tuchel a riscat totul după pauză. L-a introdus pe Mbappe, nerefăcut, apoi au intrat și Draxler, Paredes și Chouopo-Moting. PSG a mutat linia defensivă la marginea careului advers, iar strădania a dat roade în minutul 90. 

+11 FOTO

Marquinhos, folosit la mijloc astăzi, s-a trezit cu mingea la picior în câțiva metri și a îndeplinit o formalitate. Atalanta nu s-a trezit din șoc, iar în al treilea minut de prelungire, Maxim Choupo-Moting a trimis mingea în poartă, dintr-o poziție similară cu cea de la golul de 1-1. Pasa i-a aparținut starului Mbappe.

25 de aniau trecut de la ultima semifinală a lui PSG în UEFA Champions League

FINAL: Atalanta - PSG 1-2

Atalanta - PSG, echipe de start

Atalanta: Sportiello - Toloi, Caldara, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gomez, Pasalic - Zapata
Rezerve: Rossi, Gelmi, Palombino, Sutalo, Bellanova, Castagne, Czyborra, Da Riva, Colley, Malinovskyi, Piccoli, Muriel 
Antrenor: Gian Piero Gasperini 

PSG: Navas - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Herrera, Marquinhos, Gueye - Sarabia, Icardi, Neymar 
Rezerve: Rico, Bulka, Mbappé, Paredes, Choupo-Moting, Diallo, Draxler, Bakker, Kalimuendo-Muinga, Dagba, Ruiz-Atil, Mbe Soh
Antrenor: Thomas Tuchel

Match Preview Atalanta - PSG. Tot ce trebuie să știi despre „sfertul” din Ligă:

Program Liga Campionilor:

  • 12-15 august: sferturile de finală (Lisabona)
  • 18-19 august: semifinale (Lisabona)
  • 23 august: finala (stadionul „Da Luz”, Lisabona)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu e în carantină, după apariția unui caz de Covid-19 la Slavia Praga » Anunțul președintelui clubului e alarmant

Probleme pentru Pirlo » Stoperul de 85 de milioane al lui Juventus stă 3 luni pe tușă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
mdg1
mdg1  •  13 August 2020, 10:29

Mare păcat! Anul trecut Ajax cu acea echipa oribila a lui Tottenham, probabil una dintre finalistele cel mai puțin meritorii din istoria UCL, comparabil probabil cu Chelsea condusa de di Matteo. Anul asta Atalanta împotriva unui PSG plin de individualități, dar care e foarte departe de a fi o echipa. În fine, fotbalul din pasiune pare sa dispară complet. Păcat ptr o echipa care a jucat fotbal, având la dispoziție mult mai puține resurse...

saviola3_4
saviola3_4  •  13 August 2020, 09:03
Postat de amicu pe 13 August 2020, 08:23

serios? Pai nu UEFA este organizatoarea competitiei? Cine a permis desfasurarea acestui meci? Plus ca nu s-a jucat la Bergamo. S-a jucat la Milano. Iar Atalanta a demonstrat nu doar sezonul asta, ci si cel trecut, ca este o forta. Cat o sa tina, asta nu se stie. Insa aseara PSG a fost pe nicaieri si cei mai slabi s-au calificat seara. Nu stiu daca ai urmarit vreun meci al Atalantei. Insa aceasta echipa merita tot repsectul. Este o echipa care nu isi bate joc de acest sport pentru a-si atinge scopul. Au un joc spectaculos si foarte ofensiv. Vezi si cele 98 de goluri marcate in campionat. Hai sa nu aruncam cu noroi acum, cine a fost vinovat si cine nu pentru acest virus.

Nu este UEFA organizatoarea de competitii, intreba-i pe cei de pe aici, aidca cei 2 sau 3 baietei cu idei putine si fixe! de fapt cine stabilistea ordinea mondiala si europeana in fotbal, nu este nici UEFA nici FIFA, ci MAPN si ICCJ, daca aveti vreo nelamurire, apelati la ei, nu va adresati forurilor sportive, acestea nu conteaza!:)

steaua_clinceni
steaua_clinceni  •  13 August 2020, 09:00
Postat de v1ad pe 13 August 2020, 08:18

După ce au pus pe butuci din cauza covidului o tara si o Europă intreaga după meciul lor cu Valencia, echipa asta cu 3 înfrângeri în grupe, pe numele ei Atalanta, se mai si visa câștigand liga. Bai, macaronarilor, bucurati-va ca nu v-au exclus UEFA pentru organizarea dezastruoasă, cum au pățit altii prin '85. Nu sunt fan PSG, dar bravo lor pentru ca i-au trimis naibii acasa.

Agramatule ...tare prost mai esti !!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează