INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE

Dortmund - Barcelona 0-0 // GSP LIVE VIDEO // A greșit Hațegan la penalty? Verdictul lui Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 11:07

Adrian Porumboiu a intrat în direct la GSP Live și a vorbit despre prestația arbitrului Ovidiu Hațegan în Liga Campionilor, la Borussia Dortmund - Barcelona, scor 0-0, și despre jocul lui Nicolae Stanciu (26 de ani) din Inter - Slavia Praga 1-1.

Fostul mare arbitru l-a lăudat pe Ovidiu Hațegan pentru cum a condus meciul dintre Dortmund și Barcelona și consideră că singura eroare a fost în momentul executării penalty-ului nemților, când portarul catalanilor n-a avut piciorul pe linia porții. (Detalii AICI)

„Lovitura aceea de la 11 metri trebuia repetată. Dacă îi spunea să vadă reluarea, repeta sigur penalty-ul. Nu poți să fii relaxat la un asemenea meci. A avut o prestație foarte bună. 

E un minus la acel penalty, dar poate fi împărțit cu cei de la VAR. I-aș da nota 8 pentru prestația de aseară. La momentul actual e cel mai bun arbitru român”, a adăugat Porumboiu.

Pentru Hațegan urmează acum să conducă meciul dintre FCSB și CFR Cluj din Liga 1, însă arbitrul nu e încântat de decizia CCA. (Detalii AICI)

„Lui Stanciu i-a venit mintea la cap”

„Nicolae Stanciu a fost excelent aseară. De mult timp nu l-am mai văzut așa jucând. Vorbim punctual de ultimul meci, în rest nu pot comenta mai mult. 

Se pare că i-a venit mintea la cap. Acum cred că s-a maturizat. Dacă va juca așa va exploda în bine, nu în rău. El a învățat de la Sânmărtean, de la Adailton când erau la Vaslui”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

7a fost nota primită de Stanciu din partea italienilor de la Gazzetta dello Sport pentru meciul de aseară, cea mai mare a partidei, pe care au mai primit-o colegii Zelený şi Olayinka şi interistul Sensi

Citește și:

Borussia Dortmund - Barcelona 0-0 // Greșeală GRAVĂ comisă de brigada condusă de Ovidiu Hațegan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  19 Septembrie 2019, 09:16

*** e arbitru de casa la cfr, nu intamplator e delegat la meciul de duminica all cfr !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

teddyw
teddyw  •  18 Septembrie 2019, 19:22
Postat de Ion Stancu pe 18 Septembrie 2019, 18:19

De ce nu spuneti nimic de masacrul lui felix brich asupra lui Liverpool unde a dat un penalty vazut doar de el si mai rau sa făcut ca nu a vede ofsideul clar la faza golului 2 al ***

Si nu numai penalty-ul...arbitrul i-a tocat marunt tot meciul...

107808216804472
Ion Stancu  •  18 Septembrie 2019, 18:19

De ce nu spuneti nimic de masacrul lui felix brich asupra lui Liverpool unde a dat un penalty vazut doar de el si mai rau sa făcut ca nu a vede ofsideul clar la faza golului 2 al ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează