INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

RB Salzburg // Erling Haaland, jucătorul-revelație al Europei, va semna cu Borussia Dortmund » Anunțul presei germane

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 09:35

Atacantul norvegian Erling Haaland, 19 ani, golgeterul lui RB Salzburg în acest sezon, va semna cu Borussia Dortmund în ianuarie. Contract până în iunie 2025. 

Într-o toamnă extraordinară, Erling Braut Haaland a atras atenția marilor cluburi continentale. La doar 19 ani și 58 de zile, atacantul norvegian al lui Red Bull Salzburg a devenit cel mai tânăr jucător care reușește un hat-trick la debutul în Champions League, la 6-2 cu Genk. 

Și Erling Braut Haaland a continuat să marcheze, să impresioneze. Fiind acum al doilea golgeter al Ligii (8), depășit doar de Lewandowski (10).

Asaltat de oferte, tânărul nordic a ales. Nu Man. United, nu Juventus, nu Bayern, nici sora din Bundesliga a lui Salzburg, RB Leipzig. Haaland negociază cu Borussia. 

Imediat după meciul cu Liverpool, vikingul a zburat spre Dortmund, și va semna cu BVB chiar din ianuarie, anunță presa germană. Un contract care va dura cinci ani și jumătate. Până pe 30 iunie 2025.

20 de milioane de euroeste clauza de reziliere a contractului lui Haaland cu RB Salzburg (de care e legat până în 2023)

28 de goluria marcat jucătorul nordic (plus 7 assisturi) în acest sezon la Salzburg în toate competițiile (22 de partide)

30 de milioane de eurovalorează atacantul norvegian, potrivit transfermarkt.de

Vezi și: 

Barnsley - Reading 1-1 // George Pușcaș, veste dură » S-a accidentat, iar pronosticul e pesimist: „Nu arată deloc bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  12 Decembrie 2019, 16:45

Deci tocmai ma gandeam in timp ce citeam articolul, ca e imposibil ca borusia sa achite 70-80 milioane, cel putin..asa cum credeam ca vrea salzburg pe el...20 milioane clauza de reziliere ???? asa teapa a luat salzburg ? a platit la molde 5 milioane, cand haaland era un neica nimeni..si doar 20 milioane clauza de reziliere . copilul e o masinarie de goluri, un fizic fantastic..la bvb o sa marcheze 50 de goluri pe sezon...nemtii o sa scoata un profit urias in 2 ani.

ge0x
ge0x  •  12 Decembrie 2019, 14:38
Postat de cpt.ahab pe 12 Decembrie 2019, 13:48

Dimpotrivă: cred că el își ia țeapă cu Dortmund, alegând un club obișnuit cu poziții care numai de prim-plan nu-s!

Dortmund e un club obișnuit? E a doua echipa din Germania. Vezi ce fotbal joaca Dortmund. Poate Dortmund isi ia țeapă cu el. El are doar de câștigat daca joaca la Dortmund.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Decembrie 2019, 13:48
Postat de cuviosul_pafnutie pe 12 Decembrie 2019, 11:13

Fata de ce a aratat in meciul cu Liverpool-adica nimic-Dortmund va lua tzeapa!

Dimpotrivă: cred că el își ia țeapă cu Dortmund, alegând un club obișnuit cu poziții care numai de prim-plan nu-s!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează