INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

ANTWERP - EUPEN 1-0 // Ladislau Bölöni de record! Prima oară cu 16 puncte din 18: „Nu-mi place să vorbesc de statistici nici când lucrurile merg bine”

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 16:09

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a câștigat meciul cu Eupen, 1-0 și e neînvinsă de 42 de zile în Jupiler League. Serie invincibilă de șase meciuri, cu cinci victorii și un egal, cum nu s-a mai întâmplat în ultimii doi ani și jumătate, cu Loți antrenor

„Antwerp a câștigat, Bölöni a avut încă o dată dreptate”. Aceasta e concluzia cotidianului local Gazet van Antwerpen. Ca formulă de echipă, ca joc, ca rezultat. Antrenorul a cărui demitere părea iminentă la început de noiembrie este acum cel mai în vogă în Belgia. Cel mai apreciat. 

„Nici nu știam de această statistică”

Sâmbătă, Antwerp a continuat seria pozitivă. Al 6-lea meci fără înfrângere din ultimele 42 de zile, a 5-a victorie în această perioadă (mai are un egal, cu Gent), a treia consecutivă. 

Niciodată nu s-a mai întâmplat în ultimii doi ani și jumătate, de când e Loți pe banca echipei flamande, ca Antwerp să câștige 16 puncte din 18. Reușise doar 13 din 15 sezonul trecut, în play-off. Acum, a făcut încă un pas înainte. 

Singurul care nu se entuziasmează este chiar Bölöni. Rămâne sceptic în fața cifrelor. „Nici nu știam de această statistică”, le-a spus tehnicianul jurnaliștilor belgieni. „Sincer, nu-mi place să vorbesc despre statistici nici când lucrurile merg bine. Cu atât mai puțin când merg rău”. 

Seria pozitivă a lui Antwerp 

2-1 cu Bruges (a) 
3-2 cu Gent (a) 
1-1 cu Gent (d) 
1-0 cu Mechelen (a) 
4-0 cu Beveren (d) 
1-0 cu Eupen (a) 
 

„Nu am aruncat niciodată banii pe fereastră la Antwerp. În trei sezoane, clubul a cheltuit între 10 și 12 milioane de euro. Unele grupări cheltuiesc o asemenea sumă pe unul sau doi jucători. Nu și Antwerp„ Loți Bölöni, antrenor Antwerp

Citește și:

VIDEO Scandal la Barcelona după „furtul clasic”: „Arbitrul a văzut, dar nu a vrut să fluiere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
emil1986
emil1986  •  15 Decembrie 2019, 18:26

Stelistul Loti, creierul superbei echipei a Stelei/FCSB a aniilor '80, a reusit si ca antrenor. Dupa susccesul cu Sporting, apoi cu Standard, e pe cale sa obtina un al treilea triumf intr-un campionat mai mult decat decent al Europei. Succes Loti!

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  15 Decembrie 2019, 16:32

Faptul ca Loti e privit bine acum, dupa ce acum o luna jumate toti urlau ca e un pensionar, ca n-are ce sa faca ca antrenor, ca sa plece, ca asa... ma jur ca Antwerp are niste fani de toata jena. Cam ca Dinamo, de fapt, ai carei suporteri fac scandal la prima infrangere si zic de Dusan ca e un neprofesionist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează