INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică, mărturisire șocantă: „Doi impresari mi-au oferit 50.000 de euro mită!” » Gaziantep reacționează prompt: „Vom urmări până la capăt”

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep +12   FOTO
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 15:11 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 22:49

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep susține că agenții turci l-au sunat pentru a-l convinge să facă un transfer: „Voiau să le spun șefilor clubului doar că jucătorul e bun. Cum să accept?”

UPDATE - Gaziantep reacționează

Gaziantep a reacționat la dezvăluirea lui Șumudică, prin vocea vicepreședintelui Muslum Ozmen: „Dacă există un astfel de caz, ar fi trebuit raportat mai întâi administrației. Vom urmări acest subiect până la capăt. Ne-am informat avocații. Apărarea lui Șumudică va fi luată. Procesul va continua acum într-un mod formal. Aceasta este Republica Turcia”.

Știrea inițială - Dezvăluire-șoc al lui Marius Șumudică: doi impresari au încercat să-l mituiască

Azi, într-o discuție cu jurnaliștii turci la centrul sportiv al lui Gaziantep, Marius Șumudică a făcut o mărturisire șocantă. A dezvăluit că doi impresari turci au încercat să-l „cumpere”. I-au promis bani pentru a-i ajuta să transfere un jucător la echipa sa, locul 8 campionatul precedent, poziția a 15-a acum, după trei etape.

„Spune tu, că ai ultimul cuvânt!”, i-au transmis lui Șumudică

„Săptămâna trecută, doi agenți m-au sunat și mi-au oferit 50.000 de euro mită. Nu pot accepta așa ceva”, a declarat antrenorul în vârstă de 49 de ani, potrivit agenției Ajansspor. „Voiau să le zic șefilor clubului numai că jucătorul e bun: «Spune tu, că ai ultimul cuvânt! E ușor pentru tine». Dar acest fotbalist a marcat un singur gol anul trecut. Cum să-l aduc aici, cum să-mi asum o asemenea responsabilitate?”. Tehnicianul nu a dat publicității nici numele jucătorului, nici numele impresarilor.

Șumudică: „Trăiesc cele mai dificile momente ale carierei”

Șumudică e încă supărat pe conducerea lui Gaziantep, că nu îl ajută cu transferuri. „În primele trei etape, nu m-am putut concentra la pregătirea meciurilor, încercam să caut alți jucători. Pentru un antrenor, e greu să lucreze astfel, dar nu voi da vina pe nimeni. Voi folosi în continuare băieții pe care-i am”, s-a plâns el.

Nu renunță, pentru că „îmi place orașul, îmi plac oamenii”. Susține însă că „trăiesc în această perioadă cele mai dificile momente în 17 ani de carieră”.

Ne vom lupta pentru a nu retrograda. Nu spun acest lucru după trei meciuri, pentru că am pierdut puncte. Am zis în urmă cu o lună - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO. Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Ce lovitură! Viitorul a transferat un fost jucător de la FCSB, cu 95 de meciuri în Serie A

S-a schimbat ora la CFR Cluj - KuPS! Când se joacă meciul decisiv pentru echipa lui Dan Petrescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  29 Septembrie 2020, 18:59

Șumudică, mărturisire șocantă: „Doi impresari mi-au oferit 50.000 de euro mită!” Răspunsul lui Șumudică: „Ai greșit buzunarul, băiatul meu!”

kordell
kordell  •  29 Septembrie 2020, 17:30
Postat de robotzel pe 29 Septembrie 2020, 17:10

cred ca nimeni in drum esti tu. spune ce ai facut in viata ta sa fie remarcat de cei din jur. nu ma intereseaza ce ai facut in familie ci profesional. esti cunoscut cumva? omul are 5 titluri in palmares (3 ca jucator si doua ca antrenor). tu ce ai facut? te stim de undeva?

Il vrei la Berceni ?

robotzel
robotzel  •  29 Septembrie 2020, 17:10
Postat de Razvan Mihailescu pe 29 Septembrie 2020, 16:06

Eu m am saturat sa citesc articole despre bufonu și circaru asta, sigur plătește ca să se scrie toate tâmpeniile despre el, ii nimeni în drum dar presa îl face Isus cristos

cred ca nimeni in drum esti tu. spune ce ai facut in viata ta sa fie remarcat de cei din jur. nu ma intereseaza ce ai facut in familie ci profesional. esti cunoscut cumva? omul are 5 titluri in palmares (3 ca jucator si doua ca antrenor). tu ce ai facut? te stim de undeva?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează