SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Elicopterul lui Kobe Bryant avea 28 de ani! De câte ori l-a folosit în ultimele zile, cât a costat + reacția companiei care l-a construit

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 09:35

Kobe Bryant (41 de ani), fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers, a murit duminică noapte, împreună cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. (Detalii pe larg AICI

Elicopterul, un Sikorsky S-76B, în care se aflau cele 9 persoane îi aparținea lui Kobe și a fost construit în 1991, potrivit Administrației Federale de Aviație. 

Bryant spunea că folosea des elicopterul pentru a se deplasa prin California. Potrivit site-ului flighradare24.com, fostul baschetbalist a călătorit de 9 ori în ultimele trei zile cu elicopterul personal.  

500.000 de dolaria cheltuit Kobe Bryant pentru a cumpăra elicopterul Sikorsky

Elicopterul lui Kobe Bryant avea 28 de ani! De câte ori l-a folosit în ultimele zile, cât a costat + reacția companiei care l-a construit

În 2010, într-un interviu pentru GQ, Bryant spunea că folosește elicopterul pentru a avea grijă de sănătatea lui, nu ca un moft. Fostul baschetbalist susținea că preferă elicopterul în loc să stea în mașină, blocat în trafic.

Sikorsky, compania care a produs elicopterul, a trimis pe Twitter un mesaj: „Vrem să ne exprimăm condoleanțele către toți cei afectați de accidentul modelului Sikorsky S-76B din Calabasas, California. Suntem în contact cu autoritățile pentru a oferi asistență și sprijin în investigație”.

Potrivit unor statistici americane, Sikorsky 76 este unul dintre cele mai sigure elicoptere, existând până acum 2 accidente fatale în 915.000 de ore de zbor.

Citește și:

Kobe Bryant a murit! Reacțiile presei internaționale după dispariția fostului baschetbalist

Kobe Bryant a murit! Ziua în care Kobe Bryant a câștigat Oscarul: „Mă bucur că noi, baschetbaliștii, facem mai mult de atât”

Kobe Bryant a murit! Gică Hagi, mesaj pe Facebook după aflarea teribilei vești

FOTO: nypost.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează