SPORTURI  »  BASCHET  »  SPANIA - ARGENTINA 95-75

SPANIA - ARGENTINA 95-75 // VIDEO Baschetul mondial are o nouă regină! Spania s-a impus autoritar în marea finală cu Argentina

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 17:56

Spania e noua campioană mondială la baschet masculin! Ibericii au dominat în întregime finala cu Argentina, impunându-se cu 95-75, la capătul unei evoluții entuziasmante. 

Problema câștigătoarei nu s-a pus în niciun moment, „Furia Roja” controlând fiecare sfert (23-14, 20-17, 23-16, 29-28). Experiența net superioară a Spaniei a făcut diferența, într-o finală animată de publicul electrizant de pe arena „Cadillac” din Beijing. 

MVP-ul Spaniei a fost Ricky Rubio, care a reușit 20 de puncte, în timp ce Gabriel Deck a strălucit din naționala „pumelor”, acesta contablizând un total de 24 de puncte. 

Spania rămâne astfel neînvinsă în finalele Campionatelor Mondiale. Ibericii și-au adjudecat cel de-al doilea titlu mondial, după succesul din 2006 .

¡¡¡¡¡ ENHORABUENA CAMPEONES !!!!! @fibawc @baloncestoesp 🇪🇸

Publicată de Rafa Nadal pe Duminică, 15 septembrie 2019

Franța a luat broznul

În confruntarea pentru medalia de bronz, Franța a învins Australia cu 67-59, după un meci echilibrat, în care selecționata „Cocoșului Galic” a revenit după ce a pierdut primele două sferturi. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Amintire spectaculoasă a lui Ghiță Mureșan cu Michael Jordan: „C'mon, George, c'mon!” + care e baschetbalistul lui favorit: „Făcea tot ce voia el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  16 Septembrie 2019, 20:55

un articol scris pe genunchi. Nici macar nu este mentionata componenta celor doua finaliste, antrenorii, desfasurarea partidei. O poza tine loc de informatii? Unde a ajuns presa sportiva, daca un eveniment de importanta si dimensiunea campionatului mondial de baschet masculin e tratat asa.....Nu joaca Halep sau de ce? Apropo, urmeaza cupa mondiala de rugby din Japonia. Mira-m-as sa poti citi pe GSP ceva legat de acest eveniment. Nici acolo nu e cu Halep si Gigi ce-i drept.

chris_bu67
chris_bu67  •  15 Septembrie 2019, 18:33

E viva Espana!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează