SPORTURI  »  HANDBAL  »  

ROMÂNIA LA MONDIALUL DIN JAPONIA // Crina Pintea își asumă rolul de lider și le răspunde detractorilor: „Noi, proastele și rușinea țării, avem șansa asta! Voi nu vă dați seama cât suferim”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 19:45

România a pierdut astăzi categoric cu Japonia, scor 20-37, și a terminat Campionatul Mondial de handbal feminin pe locul 12. Crina Pintea (29 de ani), pivotul naționalei și al vicecampioanei CSM București, a avut un mesaj dur pentru contestatari.

Jocul lipsit de idei al „tricolorelor” a atras un val de antipatie atât din partea oamenilor implicați, cât și a simplilor fani. Pintea e prima jucătoare din lotul lui Ryde care iese în față și oferă o replică.

Mesajul postat de Crina Pintea

„Din păcate pentru noi astăzi s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este ca din punct de vedere al,, specialistilor" este unul ratat, dar totuși suntem în primele 12 echipe ale lumii, Franța, Brazilia, Ungaria, sunt 3 echipe puternice o forță a handbalului Mondial au jucat pentru cupa președintelui. Noi ,,proastele astea, rușinea tării" avem posibilitatea sa jucam Turneul Preolimpic.

Știu ca fiecare e liber să se exprime cum vrea și cum consideră de cuviință, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: ca voi nu aveți idee ce simțim Noi, nu aveți idee cât de mult ne dorim Noi, nu aveți idee cât suferim Noi, nu aveți idee câte sacrificii facem. Noi, nu aveți idee că după un meci cât de puțin dormim Noi,nu aveți idee câte dureri avem Noi.

Noi ,,rușinea tării" am trecut prin multe de-a lungul anilor Noi am simțit durere, noi am căzut și ne-am ridicat, Tot Noi am fost și anul trecut tot Noi am fost la bine dar tot Noi suntem la greu, Cât este de simplu să stai în fata televizorului și să ne criticați și nu numai, să ne jigniți în multe feluri, eu vă întreb pe voi cei care știți Tot și despre Toate, voi nu aveți copii? Sau, nu vă gândiți ca într o zi veți avea și poate unii vor fi în locul nostru, va gândiți puțin la lucrul acesta, va gândiți ce va simți copilul vostru?

PS: Nu spun ca noi suntem multumite, sigur se putea mai mult, sigur ca ne-am dorit mai mult. Dar în acest an atât s-a putut, însă sunt sigura ca vom reveni mai puternice, pentru ca Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi.

Cu stima si respect! #unitisubtricolor”, a scris Pintea pe Facebook.

Vezi și:

Radu Voina, cea mai dură reacție: „Ryde ne ia de proști?! Azi m-a scos din minți când l-am auzit. Să își dea toți demisia!” » Se ia și de Neagu: „Să își vadă de treaba ei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
pspsps
pspsps  •  13 Decembrie 2019, 20:14

ati suferit pentru ca ati avut o atitudine penibila in timpul jocului cu japonia? una e sa pierzi dupa ce ai luptat si o iei la doua trei golori diferenta si alta e sa joci in dorul lelii si sa te umileasca ciuca batailor. macar suferiti in tacere.

890833474371575
Dan Mircea  •  12 Decembrie 2019, 23:33

cam multe vorbe pentru un joc submediocră. si noi toti putem trece prin perioade nefaste, dar atunci e bine sa tacem și să nu pretindem laude. fapte nu vorbe. ca va faceti VOI de ras e treaba voastră. dar ati creat o imagine deplorabilă țării. si nu pentru ca ati pierdut ci pentru felul în care ați facut-o. antrenor și jucătoare care ați demonstrat lipsa de valoare și indolența. speram sa va reveniți și să ajungeți la olimpiada. până atunci făurită mică și la munca. in rest SANATATE PUTERE DE MUNCA SI ATITUDINE DE LUPTATOARE SA AVETI.

gica.paunescu
gica.paunescu  •  12 Decembrie 2019, 23:18

Are dreptate Crina. Echipe cu palmares recent mai bun decat al nostru , n-au mers in grupele semifinale. Succes in continuare, fetelor !

Vezi toate comentariile (68)
Comentează