SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

FOTO + VIDEO Nick Kyrgios îl „înghesuie” din nou pe Rafael Nadal » L-a ironizat pe Twitter, apoi și-a șters postarea

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 00:41

Nick Kyrgios (24 de ani, 27 ATP) profită de fiecare ocazie pentru a-l taxa pe Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP), cel față de care manifestă o aprigă antipatie de mai mulți ani. 

Sâmbătă, după ce contul de Twitter al ATP a distribuit un clip vechi cu o lovitură la limită reușită de chilianul Fernando Gonzalez, la finalul căreia acesta nu și-a cerut scuze, australianul a socotit de cuviință că trebuie să-l „înțepe” din nou pe Rafael Nadal

Kyrgios și-a adus aminte de scandalul provocat la ediția din acest an de la Wimbledon, când a trimis cu putere o minge în direcția lui Nadal în meciul direct. Acesta a postat un mesaj pe Twitter, iar ulterior l-a șters

„Haha! Și lumea voia să-mi cer scuze când am trimis în direcția lui Rafa! Dumnezeule, sportul acesta e atât de blând”. 

FOTO + VIDEO Nick Kyrgios îl „înghesuie” din nou pe Rafael Nadal » L-a ironizat pe Twitter, apoi și-a șters postarea

Vezi și: 

Gata cu speculațiile! Cine e iubitul misterios al lui Naomi Osaka » Japoneza, sărutată pasional pe gât, în vacanță 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maresal_rinu
maresal_rinu  •  15 Septembrie 2019, 14:37

Cine il ia in seama pe tiriplicul asta? Pai Nadal la varsta lui avea mai multe tituri de grand slam decat are mascariciul din toate. PS: nici mie nu imi place absolut deloc Nadal (fanii Federer cred ca stiu despre ce vorbesc), dar papitoiul e deja exagerat in prostia lui.

347655969058390
Ion Popescu  •  15 Septembrie 2019, 07:11

Ce veste importanta pemtru romani ! ! !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează