SPORTURI  »  TENIS  »  ATP HALLE

VIDEO Gael Monfils, one-man show la Halle! Francezul a reușit unul dintre cele mai spectaculoase puncte ale carierei

Momentul loviturii de geniu a lui Gael Monfils // Captură Tennis TV
Momentul loviturii de geniu a lui Gael Monfils // Captură Tennis TV

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 18:09

Gael Monfils (32 de ani, 16 ATP) a fost învins în primul tur al turneului ATP 500 de la Halle de către Pierre-Hugues Herbert (28 de ani, 43 ATP), scor 6-7 (6), 4-6, după un meci care a durat o oră și 42 de minute de joc.

Consolarea lui Gael Monfils vine însă dintr-un punct de-a dreptul spectaculos pe care l-a reușit în startul celui de-al doilea set.

Lobat de conaționalul Herbert, Monfils a recuperat incredibil și, cu o lejeritate ieșită din comun, l-a pasat pe adversarul său cu o lovitură pe la spate executată perfect.

N-a fost însă de ajuns pentru Monfils, care a pierdut manșa secundă cu 4-6 în fața bunului său prieten  Pierre-Hugues Herbert

Vezi și:

VIDEO E oficial! Halep urcă pe locul 7 WTA fără să joace » Simona profită de eliminarea surprinzătoare a Elinei Svitolina!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează