SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Naomi Osaka răsuflă ușurată după încă un eșec al lui Halep: „Am stat prea mult încordată! Nu mă mai gândesc la asta acum”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 19:00

Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a răsuflat ușurată după eliminarea Simonei Halep (27 de ani, 2 WTA) de la Roma. Japoneza e sigură că își va păstra poziția de lider cel puțin până la finalul turneului de la Roland Garros. 

  • Turneul de la Roland Garros se va disputa în perioada 26 mai - 9 iunie.

„Este o ușurare pentru mine să aud aceasta veste, dar eu încerc să mă gândesc doar la meciurile mele. După turneul de la Madrid am încetat să mă mai gândesc la asta. Simt că am stat mult prea încordată de când am devenit numărul 1. Am răsuflat mereu ușurată, turneu după turneu, săptămână după săptămână.

Acum mă gândesc doar la mine. Am ajuns în această postură câștigând un  Mare Șlem, așa că nu ar trebui să mă mai gandesc la ce fac celelalte, va trebui doar să văd cum fac să caștig mai multe turnee”, a declarat Osaka într-o conferință de presă susținută la Roma. 

Naomi și-a asigurat poziția de lider al clasamentului, iar astăzi a abandonat înaintea meciului cu Kiki Bertens din sferturile de finală ale turneului de la Roma.

Vezi și: 

Mats Wilander despre o colaborare cu Simona Halep: „Ar fi interesant să fiu alături de ea! Mi-ar plăcea situația asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  20 Mai 2019, 09:17

E foarte simplu ce are de facut. Va parasi primul loc, ca doar nu s-a nascut acolo ! Nici Serena nu mai e pe primul loc de ceva timp, nici Simona n-a stat o vesnicie acolo, poate va mai reveni, dar nu dupa R.G., ca are de recuperat 2000 de puncte care i se scad cand incepe turneul. Acum daca era pe primul loc, avea sanse 100 % sa ramana acolo doar daca ar fi castigat din nou turneul, ceea ce ii dorim sa obtina.

vladutz13
vladutz13  •  17 Mai 2019, 22:17

Mi se pare fascinant cat de interesata este de nr. 1 mondial. Bineinteles, pt ea chiar este o miza financiara, la ce sponsori are, dar oricum. O sa ramana nr. 1 si dupa Roland Garros, dar ce se face ca are o groaza de puncte de aparat dupa? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează