SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Karolina Pliskova nu are curaj să viseze la trofeu: „Acolo va fi Simona Halep!”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 17:18

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) e considerată mare favorită la Roland Garros și de Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA). 

  • Calificările de la Roland Garros au început astăzi. Meciurile de pe tabloul principal debutează pe 26 mai.

Cehoaica Pliskova a câștigat turneul de la Roma, dar nu se vede printre favoritele de pe zgura pariziană. Karolina e de aceeași părere cu bookmakerii și spune că Simona Halep are de departe prima șansă.

„Turneul începe de la zero. Voi fi cap de serie doi, dar asta nu îmi garantează nimic. Va trebui să îmi câștig meciurile și cred că va fi din nou foarte greu.

Acolo va fi Simona, este campioana en-titre. Va avea o mare încredere, pentru că ea joacă foarte bine acolo. Tragerea la sorți a tabloului poate fi grea, voi vedea cu cine voi juca în primele tururi. Cred că fiecare jucătoare are o șansă mare”, a declarat Pliskova la TV Digi Sport. 

Simona Halep este considerată de bookmakeri principala favorită la câștigarea Roland Garros, cu o cotă de de 5.50. E urmată de departe de Serena Williams și Garbine Muguruza, cu o cotă de 10.00.

150 de puncteeste diferența dintre Pliskova și Halep în acest moment

2.000 de puncteare Halep de apărat la Roland Garros. Pliskova trebuie să protejeze doar 130 de puncte

Vezi și: 

ROLAND GARROS // Kiki Bertens reacționează după declarația Simonei Halep: „Nu știu dacă are dreptate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  21 Mai 2019, 09:37

Bookmakerii forteaza cotele. Se pune la cale un castig frumos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează