SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Ana Bogdan și Irina Bara și-au aflat adversarele din primul tur al calificărilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 22:47

Irina Maria Bara (168 WTA) și Ana Bogdan (152 WTA) și-au aflat adversarele din calificările de la Roland Garros. 

  • Calificările de pe tabloul feminin al Roland Garros debutează mâine. Meciurile de pe tabloul principal încep pe 26 mai.

Irina Maria Bara (168 WTA) e prima care pășește pe zgura pariziană în 2019. Debutează mâine cu ucraineanca Anhelina Kalinina (152 WTA). Câștigătoarea acestui meci joacă în semifinalele calificărilor cu rusoaica Anna Blinkova (120 WTA) sau cu franțuzoaica Loudmilla Bencheikh (529 WTA).

Ana Bogdan (126 WTA) are o adversară dificilă, o specialistă a acestei suprafețe, în persoana Veronicăi Cepede (160 WTA), din Paraguay. Dacă trece miercuri de Cepede, Ana va juca în turul următor cu învingătoarea dintre elvețianca Conny Perrin (142 WTA) și australianca Arina Rodionova (231 WTA).

Simona Halep (3 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Sorana Cîrstea (107 WTA) și Irina Begu (116 WTA) sunt calificate direct pe tabloul principal la Roland Garros.

Vezi și: 

FOTO „Viespea” Halep! Simona a prezentat un echipament revoluționar pentru Roland Garros! Nike improvizează și în cazul băieților

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mircea_deca
mircea_deca  •  21 Mai 2019, 12:36

***..............art.este din 20...................mai bine te duci sa te joci in nisip...........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Mai 2019, 08:36

din greseala in greseala spre falimentarea finala..:)..dupa ce ieri v-am tras de urechi cand ati spus ca au inceput calificarile, acum iar ati trantit aia in fasole...ana bogdan joaca astazi( e marti) nu miercuri...:)....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close