SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep a nominalizat două rivale la câștigarea Roland Garros + Românca e favorita caselor de pariuri

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 10:39

Simona Halep (27 de ani / 2 WTA) a vorbit despre principalele favorite de la ediția de anul acesta de la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018.

  • Turneul de la Roland Garros se va disputa în perioada 26 mai - 9 iunie.

Cele mai mari șanse la câștigarea acestui Grand Slam, în viziunea Simonei Halep, le au olandeza Kiki Bertens (4 WTA), campioana de la Madrid, și Sloane Stephens (8 WTA), finalista din 2018 de la Roland Garros.

„Nu pot să mă aștept la nimic. E ceva nou pentru mine să-mi apăr titlul la un turneu de Grand Slam. O să fiu mai relaxată și voi încerca să mă bucur mai mult. Sper să câștig câteva meciuri, dar n-am ce altceva să fac extra.

Nu știu ce se va întâmpla la Openul Franței. Am tot spus în ultimele luni că tenisul e foarte deschis în prezent. Oricine poate câștiga! Kiki Bertens are o șansă, de asemenea Sloane Stephens. Sunt multe tenismene care joacă bine pe zgură, așa că vom vedea. Și eu sunt foarte curioasă”, a spus Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă.

6.00 e cota oferită de casele de pariuri pentru un nou triumf al Simonei Halep la Roland Garros, fiind principala favorită

Citește și:

Ce antrenor a ratat Simona Halep! Rivala care l-a angajat are un palmares ULUITOR în ultima lună

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  20 Mai 2019, 14:40

Dintre toate variantele si favoritele, mi-as dori sa vad o finala Halep - Andreescu, sa vedem cine ar fi cea mai buna romanca din circuit la ora actuala. Celelalte sa mai astepte, sa mai spere in urmatorii ani. In ultimii ani nu prea au castigat favoritele caselor de pariuri, cred ca nici anul trecut Simona nu era favorita caselor, doar a clasamentului WTA, dar a confirmat, in sfarsit ! Acum ii dorim si speram sa confirme si increderea acordata de casele de pariuri !

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Mai 2019, 13:59

simona a fost si este mereu modesta, doar prostii o vad altfel..

103179470776675
Sabin Ellak  •  17 Mai 2019, 12:54

Ma bucur ca Halep are si momente de modestie si adevar.Absolut de acceptat faptul,ca Halep nu va castiga RG si Kiki are sanse maxime pentru a castiga grand slamul.Dar sa nu uitam,ca mai sint si alte pretendente,ca Vondrousova,Azarenka,Kvitova ,Svitolina , Pliskova si chiar Mladenovici sau Garcia !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează