SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Organizatorii au anunțat când debutează Halep la Roma! E al doilea meci al zilei de pe „Pietrangeli”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 21:17

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) o întâlnește în turul secund de la Roma, pe cehoaica Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA). Partida e miercuri, după ora 13:30.

  • Simona Halep și Marketa Vondrousova vor juca în al doilea meci al zilei de pe arena „Pietrangeli”, nu mai devreme de ora 13:30. Înainte e programat meciul dintre britanica Johanna Konta (42 WTA) și americanca Sloane Stephens (8 WTA).
  • Înfruntarea dintre Halep și Vondrousova va fi liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 2.
  • Tot pe „Pietrangeli” va avea loc și duelul dintre Mihaela Buzărnescu (29 WTA) și Julia Goerges (18 WTA). Partida e ultima a zilei de miercuri.

Trei zile au trecut de la finala pierdută de Simona Halep în fața lui Kiki Bertens la Madrid. În tenis nu e prea mult timp pentru introspecție și analiză pentru că imediat trebuie să o iei de la capăt. La Roma, fostul lider mondial începe o nouă campanie în fața tinerei Marketa Vondrousova, 44 WTA și 19 ani.

Grație poziției din clasament, Simona a avut primul tur liber, în timp ce Vondrousova a învins-o pe compatrioata sa Barbora Strycova cu 1-6, 6-4, 7-6 (4).

Vondrousova a bătut-o anul acesta pe Simona

Aparținând noului val din WTA, Marketa are lovituri plate și multă forță, însă știe să și varieze jocul. Prima întâlnire și singura de până acum dintre Halep și Vondrousova a avut loc la Miami anul acesta. Tânără jucătoare de mână stângă din Cehia s-a impus atunci cu 6-2, 3-6, 6-2. Acum însă, pe zgură, unde este teritoriul româncei, lucrurile vor sta diferit.

Turneul de la Roma rămâne unul special în cariera Simonei. Aici, în 2013, ea a reuşit să ajungă pentru prima dată în semifinalele unui turneu major și de la acele meciuri a început să creadă că se poate lupta cu numele mari din tenisul mondial. 

7-1este raportul dintre victorii și înfrângeri pentru Simona Halep în acest sezon pe zgură

7-1este raportul dintre victorii și înfrângeri pentru Marketa Vondrousova în acest sezon pe zgură

Vezi și: 

MIHAELA BUZĂRNESCU - JELENA OSTAPENKO // Miki e în turul II la Roma! Campioana de la Roland Garros 2017 a abandonat în setul secund

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tatiana19
tatiana19  •  15 Mai 2019, 08:28

Succes Simona! TE VREM IN FINALA, CU TROFEUL IN BRATE!

reteleanu
reteleanu  •  14 Mai 2019, 21:48

hai, Simona! pe cel mai frumos stadion de tenis din lume.

merace
merace  •  14 Mai 2019, 21:29

SUCCES, SIMONA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează