SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Halep și-a aflat adversara din turul II de Roma: a pierdut în acest an unicul lor meci direct

Simona Halep se va duela cu Marketa Vondrousova în turul II de la Roma // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep se va duela cu Marketa Vondrousova în turul II de la Roma // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 16:45

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) și-a aflat adversara din turul secund al turneului de la Roma. Românca o va înfrunta pe cehoaica Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA).

Partida va avea loc miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2. 

Pe cine a bătut Vondrousova

Vondrousova a învins-o în primul tur pe compatrioata Barbora Strycova, 40 WTA, scor 1-6, 6-4, 7-6 (4), după două ore și 35 de minute de joc. 

Jucătoarea de 19 ani a reușit o revenire de senzație în setul decisiv, impunându-se clar în tie-break după ce la un moment dat Strycova conducea cu 5-2.

Simona Halep a pierdut la Indian Wells

Halep și Vondrousova se revăd la două luni după ce jucătoarea cehă producea o surpriză imensă în duelul de la Indian Wells cu Halep, când s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-2 în optimile de finală.

Rezumatul meciului de atunci, mai jos:

Cine e Marketa Vondrousova

Născută în iunie 1999, când Halep făcea deja primii pași în tenis, Vondrousova are un titlu în circuit, reușit în 2017, la Biel (Elveția), pe vremea când avea doar 17 ani.

Antrenată de Martin Fassati, Vondrousova are un stil de joc incomod, mai ales că este stângace, tip de adeversară cu care Halep se întâlnește destul de rar în circuit. Ea ocupă locul 44 în prezent, iar cel mai sus s-a situat pe locul 50.

Marketa Vondrousova // FOTO: Guliver/Getty Images

 

Vezi și:

SIMONA HALEP LA ROMA // 4 întrebări înainte de startul de la Foro Italico: de ce nu mai e atât de important locul în clasament?

KRISTINA MLADENOVIC - CAROLINE GARCIA 6-1, 6-2 // Jucătoarele care au distrus visul României s-au „ciocnit” la Roma! Mladenovic a spulberat-o pe Garcia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dakesis
dakesis  •  15 Mai 2019, 11:27
Postat de crapcaras pe 14 Mai 2019, 18:32

Imi place ca in prezent ocupa locul 44 dar cel mai sus s-a situat pe locul 50.

ei 'e' profesionisti, ce stim noi... Nu exista articol din tenis unde sa nu fie macar o greseala. Asta e 'semnatura' jesepeului

sala_dalles
sala_dalles  •  15 Mai 2019, 02:34

Bate

vendredi13
vendredi13  •  15 Mai 2019, 00:21

A început Il Giro oameni buni.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close