FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAȘOV 3-1

VIDEO Gata cu stilul Petrescu la CFR Cluj? Andrea Mandorlini pregătește schimbări importante: „Doar asta contează”

CFR Cluj a câștigat al doilea amical al stagiului de pregătire de la Poiana Brașov, 3-1 împotriva divizionare secunde FC Brașov. Andrea Mandorlini (62 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor lui. +20   FOTO
CFR Cluj a câștigat al doilea amical al stagiului de pregătire de la Poiana Brașov, 3-1 împotriva divizionare secunde FC Brașov. Andrea Mandorlini (62 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor lui.

Articol de , - Publicat marti, 04 iulie 2023 19:46 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 20:12

CFR Cluj a câștigat al doilea amical al stagiului de pregătire de la Poiana Brașov, 3-1 împotriva divizionare secunde FC Brașov. Andrea Mandorlini (62 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor lui.

Andrea Mandorlini a încercat un sistem 3-5-2 în disputa cu FC Brașov și a fost mulțumit de modul în care fotbaliștii lui s-au descurcat. Italianul așteaptă întăriri în continuare perioadei de mercato. 

Ioan Varga a confirmat oferta care îi poate aduce 7 milioane de euro: „Cea concretă e din Italia!” » Detaliul care blochează momentan transferul
CFR CLUJ - FC BRAȘOV
Ioan Varga a confirmat oferta care îi poate aduce 7 milioane de euro: „Cea concretă e din Italia!” » Detaliul care blochează momentan transferul

VIDEO. Andrea Mandorlini, după CFR Cluj - FC Brașov 3-1

„Sunt mulțumit. Am avut antrenamente tari în ultimele zile, dar a fost un meci reușit. FC Brașov este o echipă bună. Chiar sunt mulțumit. Încercăm să ne facem treaba, să redevenim campioni. Avem mult de muncă.

Cred și sper că vor mai veni jucători. Dar noi trebuie să lucrăm acum cu ce avem la dispoziție, avem un grup care bun, care crește. Ați văzut și euforia de la ultimul gol. 

Astăzi am folosit un sistem de joc, putem schimba pe parcurs. Trebuie să avem mai multe alternative, în funcție de ce ne cer meciurile.

Încercăm să schimbăm stilul de joc, dar indiferent de manieră, cel mai important este să câștigă”, a spus Andrea Mandorlini. 

Bursa transferurilor la CFR Cluj:

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Vasile Mogoș (Crotone)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași), Zé Gomes (Ethnikos Achna FC), Gabriel Debeljuh (liber), Anton Maglica (liber), Karlo Brucic (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a refuzat 3 milioane pentru un titular de la FCSB: „Vreau 10! Zici că e Dan Grecu. Face șpagatul la 180 de grade. Parcă e maimuță”

CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român: jucătorul a fost deja prezentat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
armand
armand  •  04 Iulie 2023, 20:51

L-am vazut la lucru pe signor Mandorlini si sunt convins ca va schimba jocul CFR. Daca va si primi jucatorii ceruti sunt sanse de podium anul asta!

Ceferinho
Ceferinho  •  04 Iulie 2023, 20:34

Forta baieti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează