FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAȘOV

Ioan Varga a confirmat oferta care îi poate aduce 7 milioane de euro: „Cea concretă e din Italia!” » Detaliul care blochează momentan transferul

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, spune că a primit o ofertă importantă pentru atacantul Daniel Bîrligea (23 de ani). +20   FOTO
Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, spune că a primit o ofertă importantă pentru atacantul Daniel Bîrligea (23 de ani).

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 19:10 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 19:24

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, spune că a primit o ofertă importantă pentru atacantul Daniel Bîrligea (23 de ani). Transferul este blocat momentan de modul în care suma ar urma să fie plătită.

Daniel Bîrligea a fost om de bază pentru CFR Cluj în stagiunea precedentă. Elibigil și pentru regula U21 în acel moment, atacantul a marcat 9 goluri în 38 de apariții, în toate competițiile.  

3 detalii remarcate de reporterii GSP la amicalul CFR - Brașov » Apariție rară a patronului Varga, fotbalist băgat în ședință + un nou cuplu letal
CFR CLUJ - FC BRAȘOV
3 detalii remarcate de reporterii GSP la amicalul CFR - Brașov » Apariție rară a patronului Varga, fotbalist băgat în ședință + un nou cuplu letal

Crescut la Palermo, vorbitor de limbă italiană, Bîrligea s-ar putea întoarce în Peninsulă. Clubul care îl dorește ar fi Parma. Acolo ar deveni coleg cu Valentin Mihăilă și cu Dennis Man

CFR Cluj a primit o ofertă pentru Bîrligea

„Da, e adevărat că avem o propunere din Italia pentru Bîrligea. Nu vă pot spune numele echipei. Nu ar fi corect să facem asta. Interes e din mai multe părți, dar oferta concretă e din Italia.

Însă, în acest moment, eu nu cred că datele problemei sunt în favoarea noastră, așa cum le-au prezentat dânșii.

În aceste condiții, nu cred că putem realiza transferul, dar este o chestiune de negocieri, așa cum e normal. Vom vedea ce se întâmplă pe parcurs”, a spus Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Oferta inițială ar fi fost, potrivit sursei citate, de un milion de euro în acest moment, pentru un împrumut de un sezon, și alte eventuale 6 milioane la finalul stagiunii 2023/2024. Varga ar dori o altă proporție, 3 milioane acum pentru împrumut și alte 4 vara următoare pentru transferul definitiv.

Bîrligea, doar pe bancă la amicalul cu FC Brașov

Daniel Bîrligea a făcut parte din lotul României U21 de la Campionatul European de tineret. Proaspăt revenit la antrenamente, sub comanda lui Mandorlini, nu a fost folosit în meciul amical câștigat de CFR Cluj cu 3-1 în fața lui FC Brașov. 

+16 FOTO

Bîrligea și Petrila, cei doi internaționalei U21, au urmărit partida de pe banca de rezerve. 

Bursa transferurilor la CFR Cluj:

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Vasile Mogoș (Crotone)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași), Zé Gomes (Ethnikos Achna FC), Gabriel Debeljuh (liber), Anton Maglica (liber), Karlo Brucic (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a refuzat 3 milioane pentru un titular de la FCSB: „Vreau 10! Zici că e Dan Grecu. Face șpagatul la 180 de grade. Parcă e maimuță”

CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român: jucătorul a fost deja prezentat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
viktorrush
viktorrush  •  04 Iulie 2023, 22:31
Postat de vio9o301960 pe 04 Iulie 2023, 19:57

Astia au luat-o pe urmele lui Becali: arunca cu sume de ametesti!! Eu nu cred ca in campionatul romanesc exista jucatori de valoarea asta si nici in alte campionate nu exista jucatori romani de valoarea asta!

pai becali a vandut jucatori pe sume mult mai mare. dar sa spui ca rezerva kfr-ului poate fii vanduta pe 1 milion(nu 7),este gluma anului. kfr nu o sa vanda niciodata jucatori pe bani multi,se desfiinetaza oricum.

viktorrush
viktorrush  •  04 Iulie 2023, 22:30
Postat de doar_dinamo_bucuresti. pe 04 Iulie 2023, 19:52

cu 7 milioane iti iei masina de goluri, nu atacant cu 7 goluri in toata cariera, nea Varga, mai taie din ele ca rade lumea ca de ala din Berceni, Parma-i in Serie B si numai de aruncat cu banu' nu are kef

corect,doar Steaua vinde pe asemena sume. nu prosti aia de varga sau vitanul tau barzsesti.

cirus11
cirus11  •  04 Iulie 2023, 21:05

Oare i-a convins prin prestatia de la turneul U21?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează