FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

VIDEO Răzvan Burleanu s-a blocat când a auzit ce mesaje a trimis Istvan Kovacs: „Dacă aș fi fost în locul lui, eu n-aș fi făcut asta”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat două dintre subiectele sensibile semnalate de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. +20   FOTO
Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat două dintre subiectele sensibile semnalate de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Articol de , - Publicat marti, 29 august 2023 20:02 / Actualizat marti, 29 august 2023 20:49

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat două dintre subiectele sensibile semnalate de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Arbitrajul din UTA - FCS, scor 2-1, a iscat primul mare scandal al sezonului în Superligă. Gigi Becali a acuzat că frații Istvan și Szabolcs ar fi în spatele deciziilor în defavoarea vicecampioanei. 

Burleanu confirmă: „Domnul Becali va fi chemat la audieri! Chiar îl invitam să facă declarații de acest tip”
FRF
Burleanu confirmă: „Domnul Becali va fi chemat la audieri! Chiar îl invitam să facă declarații de acest tip”

Într-un editorial scris la câteva ore după meci, Dan Udrea a remarcat mai multe aspecte nelalocul lor. Printre ele, faptul că George Găman, oficial din Craiova, a arbitrat-o pe FCSB cu o etapă înaintea meciului direct cu CS Universitatea. 

Altă informație frapantă a fost aceea că Istvan Kovacs a început să trimită mesaje mai multor persoane din fotbal, în care își apăra fratele.

VIDEO. Răzvan Burleanu, despre „cazurile” George Găman și Istvan Kovacs

„În momentul de față avem foarte mulți arbitri din Capitală. Asta presupune că dacă ești din București n-ar trebui să mai arbitrezi niciodată o formație de aici... Din provincie, statistic, sunt mai puțini.

Pot să vă împărtășesc o decizie luată acum câteva zile de Federația din Italia. A reglementat că un arbitru poate conduce o partidă de fotbal indiferent dacă vine sau nu din orașul respectiv.

Ne-am limita foarte mult opțiunile, dar și drepturile arbitrilor în acest caz”, a spus Răzvan Burleanu cu privire la prima speță. 

Burleanu a fost blocat timp de câteva secunde când a auzit de mesajele trimise de Istvan Kovacs.

Eu, dacă aș fi în locul lui, nu aș fi făcut acest lucru. Dar, totodată, când vorbești să îți aperi fratele, cred că e un sentiment pe care fiecare dintre noi l-am avea, probabil. Probabil am face același lucru.

- Răzvan Burleanu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ioan Varga duce disputa cu Gigi Becali la următorul nivel: „Ne vedem la tribunal! Am zâmbit, apoi a început lumea să mă sune. Noi avem o vorbă la Cluj...”

Dezvăluiri din interior despre căderea lui Tavi Popescu: „Din discuțiile cu el, mi-a zis că asta a fost problema”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  30 August 2023, 01:01

Udreo de unde ai tu mesajele lui Kovacs și de ce le știe Gigi Becali!?.... Cum au ajuns la voi date confidențiale!?.... Cum de le publici în presă!?... Udreo cum de nu ai fost la fel de revoltat când Dinamo a fost martelata de arbitraj in meciul cu FCSB!?.... In momentul acesta tu in alta țară ai fi fost șomer, *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristishady
cristishady  •  29 August 2023, 21:38

*** nu sesizeaza pe nimeni de mesajele lui kovacs sau razvanica e xenofob si raporteaza doar ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dr.jivago
dr.jivago  •  29 August 2023, 21:12

Ce vrajeli pe badia Burlan.. Cum cobora el scarile in Casa Fotbalului [ mostenire moca!) Si ce sa vezi ? L-a strafulgerat imaginea cu Italia, cu Roma antica... Pai ,se compara Fratii Jderi cu Rizolli, Rossatto ....Dupa care incepe sa dea la babaroase... Sa prosteasca prostii... Daaaa, e grav rau ,daca Istvan Jder a dat telefoane , clar telefoane de prelucrare informativa... Dupa care-si revine din buimaceala si o da p-a dreapta, eiiiii stiti cum e (sâc!) fratiorii... Au *** si ei de la aceeasi ... biberon ( mare pacoste la unguri cu genurile astea) si se apara ei intre ei, dragii de ei... la cate mandraveli au facut si vor mai face ,sunt epuizati si se sustin ... N-au rusine, n-au Dumnezeu ,fotbalul romanesc e in agonie dar meșterii stiu sa invrajbeasca romanii intre ei.. Vezi Doamne ,Gigi e groparul! Serios, puslamalelor??? N-ati construit nimic, n-aveti o strategie de modernizare a fotbalului romanesc, de fapt voua va si convine starea asta de ***, de suspiciuni ,, plantate,, si de voi cu multa grija , intre oamenii care se invart in mocirla si șușaneaua din acest campionat.. Il cheama pe gigi ca sa le arate balconul de unde Fratii Jderi vad Manasturul sau dealul Feleacului?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează