FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

CFR Cluj vrea să dea în judecată clinica unde a făcut testele fals-pozitive » Clubul cere despăgubiri de sute de mii de euro!

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 18:00 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 18:46

CFR Cluj se gândește să dea în judecată clinica „Regina Maria”, după ce 16 persoane din club au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, în preajma meciului cu FCSB din urmă cu mai bine de o săptămână. Demersul a fost amintit și de Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo.

Înaintea meciului cu roș-albaștrii, CFR a avut 10 jucători testați pozitiv cu Covid-19, iar testele au fost făcute la „Regina Maria”. Întreg lotul s-a retestat la aceeași clinică, iar după a doua rundă au ieșit 16 cazuri pozitive.

Echipa s-a întors la Cluj unde a mai făcut două rânduri de teste, atât la Spitalul de Boli Infecțioase, cât și la Spitalul Județean. În ambele cazuri testele au ieșit negative, iar ancheta epidemiologică a ajuns la final și echipa a fost reprogramată să joace în Liga 1.

Conform Mediafax, acum clubul intenționează să acționeze clinica „Regina Maria” în judecată, iar avocații echipei cer despăgubiri de sute de mii de euro, deoarece „testele făcute au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional”.

Cozmin Gușă susține demersul campioanei CFR 

Fan al echipei lui Dan Petrescu, Cozmin Gușă acuză o conspirație împotriva celor de la CFR Cluj, echipă care a înregistrat 26 de cazuri de coronavirus, și că totul a fost o minciună. 

Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim ... Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la „Regina Maria”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ilegalității și compensarea prejudiciului major creat
- Cozmin Gușă

Citește și alte știri despre coronavirus în Liga 1:

Dinamo speră să scape de izolare! Marți, zi decisivă pentru echipa lui Mulțescu

Izolare în deplasare?! Vali Lazăr are COVID-19, dar e cu familia la munte, deși DSP i-a impus să rămână acasă! + Reacția fermă a LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
2342316372741018
Pirvu Ionut  •  30 Iulie 2020, 10:47

Curios faptul ca institutiile statului nu au nici o reactie, cert e ca la mijloc e ceva putred.

mcerveneanu
mcerveneanu  •  28 Iulie 2020, 11:51

Vrajeala ieftina. Hotul tipa hotii. Au reusit amanarea tuturor meciurilor incat sa nu mai aiba miza ptr adversare. Acum FCSB a luat cupa, deci joaca in EL, Botosaniul la fel. Vor juca cu juniorii. Deh ..miza e mare...se invart multi bani. Niste ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leul_90
leul_90  •  28 Iulie 2020, 11:13

Culmea ca Dan Petrescu inca mai este infectat cu covid. Deci orice ar fi, sigur au fost si jucatorii infectati! Abureli tipice chefere

Vezi toate comentariile (88)
Comentează