FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI

Mihai Stoica anunță un plan grandios pentru sărbătorirea titlului: „Cea mai frumoasă din ISTORIE!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 00:53 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 00:53

După ce FCSB a devenit campioană, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, le-a făcut fanilor o promisiune.

FCSB a învins-o pe Farul, 2-1, și a câștigat primul titlul de campioană, după 9 ani. Pe 11 mai, în meciul cu CFR Cluj, va primi trofeul. Iar Mihai Stoica a promis că fanii vor avea partea de un spectacol.

Unde s-a mutat petrecerea campioanei FCSB, după miezul nopții » Reporterii GSP au surprins imagini de senzație
FCSB, campioana României
Unde s-a mutat petrecerea campioanei FCSB, după miezul nopții » Reporterii GSP au surprins imagini de senzație

Promisiunea lui Mihai Stoica pentru fanii FCSB, după câștigarea campionatului

„Sentimentele… Parcă nici nu mai știam să ne bucurăm. Una e să pierzi campionatul cum a făcut-o Farul acum, la distanță foarte mare, și alta e să pierzi cum am pierdut noi, în ultima etapă, în penultima etapă, din cauza greșelilor de arbitraj. Și azi am mai avut ceva emoții la golul lui Rivaldinho.

Eu m-am gândit că meciul ăsta se va câștiga mai mult cu creierul decât cu inima. Dar m-am înșelat. S-a câștigat cu inima. Când îl vezi pe Darius Olaru, cu numărul 27 și banderola pe mână, alergând după absolut fiecare minge, îți dai seamă că nu poți să ratezi acest titlu.

Noi am avut un secret, pe care nimeni nu l-a gândit. Am avut antrenori! Am văzut tot felul de vulpi care umblă după struguri și ziceau că Gigi face echipa și schimbările. Nu! Noi am avut antrenori care au pregăti foarte bine fiecare meci, care au schimbat sistemul, că nu Gigi face asta. Noi de la pauza meciului cu CFR Cluj am schimbat sistemul și echipa a jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la PrimaSport.

Apoi a continuat: „Urmează să pregătim poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istorie. Cu CFR va fi un stadion plin. Avem timp să pregătim. Îmi amintesc ce a fost după meciul cu FC Brașov, din 2013, dar atunci a fost pistol cu apă”.

VIDEO. Show după ce FCSB a devenit campioană » Căpitanul Darius Olaru asaltat de colegii Târnovanu, Șut și Băluța la interviu

Citește și:

Gabi Balint, ironie după ce FCSB a luat titlul: „Acum m-a egalat!”
FCSB, campioana României
Gabi Balint, ironie după ce FCSB a luat titlul: „Acum m-a egalat!”
Fotbalistul din Superligă care a felicitat-o imediat pe FCSB » Ce mesaj a avut
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Fotbalistul din Superligă care a felicitat-o imediat pe FCSB » Ce mesaj a avut

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
tomitan
tomitan  •  28 Aprilie 2024, 07:20

Apropo de vulpi si struguri, 1.Farul nu a pierdut campionatul acum in play-off.Hagi a si spus că principalul obiectiv era calificarea in play-off,iar acum au șanse ptr locurile 2-3 ,locuri cu acces in cupele europene. 2.In legătură cu arbitrajul si greselile de arbitraj ,să o lase moale de tot.Golurile FCSB ului,primul cu un fault controversat iar al doilea ce să mai vorbim, hockey curat.Mai trebuia să o ia prin spatele portii ca la hockey si arbitrul tot nu fluiera out.VAR-ul a functionat? Normal că nu.Ce să cred? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bozo76
bozo76  •  28 Aprilie 2024, 02:32

Cu plasturele ala pe spranceana si cu privirea in zare este bestial...

eugenrc
eugenrc  •  28 Aprilie 2024, 01:25

Cu chiu cu vai ati reusit. Noroc cu Edi Iordanescu care a deschis calea unei retete de succes. Pe scurt, daca nu am un Messi sau Ronaldo (eu l-as adauga si pe Dobrin) atunci trebuie sa am o echipa unita.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează