FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // EXCLUSIV Ionel Dănciulescu iese la atac! Reacție incisivă a oficialului: „Am început să deranjăm, nu suntem doriți în play-off”

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 13:56

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a răbufnit, după meciul pierdut cu CS Unversitatea Craiova, scor 1-4. Oficialul „câinilor” „mușcă” din brigada de arbitri condusă de Marius Avram, care a anulat un gol valabil al roș-albilor la scorul de 0-0.  

„Am început să jucăm un fotbal bun și cu asta deranjăm. Așa e, nu suntem doriți în play-off și se vede asta cu ochiul liber. Probabil am încurcat lucrurile pe acolo. Nu suntem ridicoli să negăm evidența atunci când lucrurile sunt clare și se văd cu ochiul liber. Când au fost greșeli de arbitraj PRO-Dinamo, am fost primii care am spus. 

Șefii de la Craiova reclamă un penalty neacordat în a doua repriză și probabil că au dreptate. Dar soarta meciului s-a jucat în bună măsură la faza din minutul 11, când am avut gol valabil și ni s-a scos mingea din poartă. Nu știu cât e vina arbitrului la acea fază, dar cea a asistentului (n.a - Vladimir Urzică), având în vedere că a mai greșit în defavoarea noastră, este clară. 

Putem vorbi de viciere de rezultat chiar dacă nu avem nicio scuză pentru fotbalul prestat în prima repriză”, a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Fazele controversate din Craiova - Dinamo 4-1

  • În minutul 11, la scorul de 0-0, golul dinamovistului Robert Moldoveanu a fost anulat pe motiv de ofsaid. Moldoveanu a reușit să-l învingă cu o lovitură de cap pe portarul Pigliacelli, după o centrare foarte bună a lui Dan Nistor, însă brigada condusă de Marius Avram a dictat ofsaid. 
     
  • În minutul 66, la 3-1, Andrei Ivan centrează, iar mingea sa se duce în brațul lui Mihai Popescu. Avram a lăsat jocul să continue.

Vezi și: 

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Marcel Popescu le răspunde „câinilor”: „E inoportun să acuze arbitrajul. Jucătorii lor ar fi trebuit să pună radarul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
firaldo
firaldo  •  09 Noiembrie 2019, 10:25

Dar care era soarta meciului daca arbitrul dădea penalty ptr Craiova în min 1?

 •  06 Noiembrie 2019, 09:45

Ilie Tarnoveanu, iosifeeee mori țărane!!

 •  06 Noiembrie 2019, 09:43
Postat de pe 06 Noiembrie 2019, 09:36

Andrey de ce vrei sa fii ca ca tul forumului!? Mirosi urat la fel cum miroase mi ze ri a de echipa de dansuri populare fc5b=penalty, pe care o scot mereu din ra hat folcloristele blatiste din trupa de ticalosi in negru ai lui deaconu! Furati incontinuu si mai vorbiti de altii!? Ce tupeu de neam prost aveti bai be ha i to ri lor ticăloși !!

Fc5b ramâne mi ze ria blatistă a României!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează