FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu dezvăluie câți bani a băgat la Rapid » Ce sumă uriașă urmează să mai investească: „Să punem lucrurile la punct”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2022 18:10 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 18:28

Devenit acționar la Rapid în mai, după ce a cumpărat 50% din acțiuni, Dan Șucu dezvăluie ce sumă a investit până acum în formația alb-vișinie.

În plus, omul de afaceri, al doilea cel mai bogat finanțator din Liga 1, și-a anunțat planurile pentru următoarea perioadă și anunță ce sumă urmează să bage în club.

Ce spune Dan Şucu despre frații Pavăl, cei mai bogați oameni din România + Ce şanse sunt de a investi împreună la Rapid: „Mi-au promis ca vin la meci”
INVESTITOR
Ce spune Dan Şucu despre frații Pavăl, cei mai bogați oameni din România + Ce şanse sunt de a investi împreună la Rapid: „Mi-au promis ca vin la meci”

Câți bani a băgat Dan Șucu la Rapid

„În jur de 4 milioane de euro. Și dacă mă întrebi cât mă aștept să investesc în viitor până pun lucrurile la punct cât de cât, pe făgașul pe care mă aștept, probabil în jur de 10 milioane. Aici vorbim de investiție directă în Rapid.

Dacă vorbim de Rapid, în mod direct, ajungem la 10 milioane până punem lucrurile la punct.

Nu vorbim de infrastructură sau de baze sportive. Acolo, din punctul meu de vedere, este separată. Aceea este o investiție personală a familiei și e pusă la dispoziția Rapidului. În zona asta de infrastructură mă aștept să cheltui minim 20 de milioane, pe lângă cei 10”, a spus Dan Șucu pentru Fanatik.

La Rapid nu este o problemă de bani! Sunte foarte atenți ce facem cu banii. Din punctul meu de vedere banii există, dar nu există bani de aruncat! Bani vor fi întotdeauna! Pot fi transferuri spectaculoase și inteligente sau oportune. Cu orice ocazie, suntem acolo 

– Dan Șucu, acționar Rapid

VIDEO Victor Angelescu, Daniel Niculae și Dan Șucu au fost prezenți la deschiderea noului magazin al Rapidulu

Citește și: 

Cum își stimulează milionarul Dan Șucu angajații: „Dau pentru cei care nu fumează la serviciu” + De ce respinge ideea de gratuitate pentru copii în sportul de masă

„Am încercat o afacere împreună cu Becali” » Dan Șucu, cu cărțile pe masă despre relația cu patronul FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
Dobermannul
Dobermannul  •  25 Decembrie 2022, 22:16

Baiat bun Sucu. Ghid BTT inainte de '89. Acum vor astia sa-l faca prezident si il coafeaza.

miciBIO
miciBIO  •  25 Decembrie 2022, 21:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  25 Decembrie 2022, 21:29
Postat de zetanu pe 25 Decembrie 2022, 20:06

nu e nimic mai frumos pe lumea asta decat sa vezi pungasi bercenari care comenteazaa articolele despre Rapid. asta e semnul ca maronii din periferia ilfovului realizeaza cat de jenanti sunt.

Da,băi prostule,mă interesează pe mine de proștii tăi cum mă interesează si de tine,adică DELOC. Asta era și ideea comentatorului, dar tu ești mult prea prost să pricepi.Deci,dă-i cu praf de mers!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează