FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1

NOTE GSP Dezastrul Dinamo! Concluziile GSP după seara-horror de la Botoșani: note de 3, 4 și 5 pentru „condamnații” lui Kopic!

Dinamo a capitulat la Botoșani / FOTO: Ionuț Tăbultoc +32   FOTO
Dinamo a capitulat la Botoșani / FOTO: Ionuț Tăbultoc

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2024 22:57 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 01:27

Dinamo a continuat parcursul deziluzionant din play-out, a pierdut la Botoșani, 1-2, și e într-o situație de-a dreptul disperată cu trei etape înainte de finalul campionatului. „Câinii” sunt pe loc direct retrogradabil, iar impresia generală e că degringolada a preluat controlul în echipa lui Kopic. Croatul nu mai are reacție și riscă să devină al doilea antrenor străin care retrogradează cu Dinamo, după Uhrin Jr.!

La Botoșani, Dinamo n-a făcut decât să respecte trendul descrescător din ultimele săptămâni, cu o prestație incomparabil mai slabă față de modul în care echipa reușise să încheie sezonul regulat. A fost doar hazard în jocul echipei lui Kopic, trădată încă din prima repriză de oamenii care trebuiau să ducă greul în defensivă.

Câine și circ! Dinamo, înfrângere halucinantă la Botoșani! Roș-albii sunt din nou pe loc retrogradabil!
FC BOTOȘANI - DINAMO
Câine și circ! Dinamo, înfrângere halucinantă la Botoșani! Roș-albii sunt din nou pe loc retrogradabil!

Notele GSP după seara-horror de la Botoșani: note de 3, 4 și 5 pentru fotbaliștii lui Dinamo

Vinovați în egală măsură la primul gol, De Moura și Velkovski au fost punctele nevralgice din defensiva dinamovistă. Gazeta le-a acordat ambilor nota 4, în special pentru prestațiile haotice din prima repriză.

Nord-macedoneanul a pierdut nepermis un balon într-o zonă periculoasă, iar fundașul lateral s-a precipitat și și-a trimis mingea în proprie poartă.

Cu același calificativ au fost notați și Ahmed Bani și Cristi Costin, schimbările complet neinspirate la care Kopic a apelat în repriza secundă. Ultimul a fost visător la faza din prelungiri, l-a scăpat din vedere pe Mailat, cel care avea să aducă golul victoriei, cu capul.

Deziluzia Abdallah, cea mai mică notă de la Dinamo!

Cea mai mică notă din tabăra dinamovistă i-a revenit însă lui Hakim Abdallah. Malgașul a avut o primă repriză dezastruoasă, care a curmat șansele echipei la un rezultat pozitiv. Mai întâi, a irosit cu seninătate un penalty, la 0-1, pentru ca în prelungirile primei reprize să-și lase echipa în inferioritate după intrarea necugetată pe care a avut-o asupra lui Benzar.

Scurt și la obiect: Sebastian Mailat, MVP-ul meciului!

Din nou decisiv, la al treilea gol consecutiv reușit de la revenirea în circuit, Sebastian Mailat a fost MVP-ul partidei din Moldova. A adus o victorie uriașă în prelungiri, marcând un gol ce poate fi sinonim cu salvarea de la retrogradare pentru echipa ce părea la un moment dat condamnată.

FC Botoșani - Dinamo / FOTO: Ionuț Tăbultoc
FC Botoșani - Dinamo / FOTO: Ionuț Tăbultoc
FC Botoșani - Dinamo / FOTO: Ionuț Tăbultoc
FC Botoșani - Dinamo / FOTO: Ionuț Tăbultoc
FC Botoșani - Dinamo / FOTO: Ionuț Tăbultoc
+28 FOTO

Iată notele acordate de GSP în FC Botoșani - Dinamo 2-1:

FC Botoşani: Răzvan Ducan 5 - Romario Benzar 6 (46 Zoran Mitrov 6), Rijad Sadiku 6, Andrei Miron (cp) 5, Alexandru Ţigănaşu 5 - Gabriel David 5 (61 Sebastian Mailat 8), Victor Dican 6, Aldair Ferreira 5 - Eduard Florescu 6 (81 Jaly Mouaddib), Enzo Lopez 6, Reagy Ofosu 6 (81 Alin Şeroni).
Antrenor: Bogdan Andone - 7.

Dinamo: Adnan Golubovic 5 - Răzvan Patriche (cp) 5, Darko Velkovski 4, Josue Homawoo 6 - Gabriel de Moura 4, Georgi Milanov 6 (61 Dennis Politic 5), Eddy Gnahore 6, Domagoj Pavicic 6 (84 Ricardo Grigore), Antonio Borduşanu 5 (71 Ahmed Bani 4) - Astrit Selmani 7 (73 Cristian Costin 4), Hakim Abdallah 3.
Antrenor: Zeljko Kopic - 5.

Arbitru: George Cătălin Găman - 4 / Asistenți: Daniel Mitruți - 6, Marius Badea - 6

Clasamentul din play-out

VIDEO FC Botoșani s-a impus în prelungiri cu Dinamo. Corespondentul GSP a surprins bucuria elevilor lui Bogdan Andone

Citește și alte știri despre Dinamo:

Câine și circ! Dinamo, înfrângere halucinantă la Botoșani! Roș-albii sunt din nou pe loc retrogradabil!

FOTO Scene teribile la Botoșani! Abdallah și-a făcut KO adversarul și a fost eliminat direct! Benzar, transportat de urgență la spital

Bogdan Andone a fost eliminat după ce a „explodat” pe marginea terenului » Scene de neimaginat cu antrenorul moldovenilor

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (27)
concret
concret  •  24 Aprilie 2024, 23:31
Postat de aress123 pe 24 Aprilie 2024, 09:41

Pentru voi, postacii ddbisti de pe gsp nu e nici o problema. Viata voastra e FCSB, nu adunatura aia jalnica...ddb.

Pentru voi, gigistii cu 2 neuroni, viata voastra e ciobanul. Stapanul vostru. Amin!

Taranul.roman.becalizat
Taranul.roman.becalizat  •  24 Aprilie 2024, 16:40
Postat de rav410wrc pe 24 Aprilie 2024, 11:30

Poate arbitri meritau 3, 4 si 5, ca baietii lu' Kopic au jucat frumos si au fost jacmaniti, like usual, de fluierasii aia rai, care-o vor pe Dinamo-n B !! :))) Este o conspiratie !! ;)))

Jură pe copiii tăi că la golul anulat lui Dinamo a fost offside! Jură, nu fii grețos doar....

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Aprilie 2024, 11:30

Poate arbitri meritau 3, 4 si 5, ca baietii lu' Kopic au jucat frumos si au fost jacmaniti, like usual, de fluierasii aia rai, care-o vor pe Dinamo-n B !! :))) Este o conspiratie !! ;)))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează