FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu, declarații dure la adresa lui Dinamo: „Diletanstism total! Este extrem de periculos”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 09:14

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a comentat situația complicată de la nivelul conducerii. 

Dinu a vorbit despre faptul că Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, și Florin Prunea, managerul general, au fost aproape să nu plece cu echipa în cantonamentul din Spania și despre faptul că cei doi nu iau decizii la club. 

„Ca să te ocupi de ceva, trebuie să ştii de ce te ocupi! Lucrurile sunt grave. Înseamnă că acolo nu se ştie despre ce se comandă, la cine se comandă şi ce responsabilităţi au cei care trebuie să execute. Este diletantism total! Este extrem de periculos! Asta explică locul, poziţia şi, mai ales, nivelul de joc al lui Dinamo”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

VIDEO »  Florin Prunea, manager general Dinamo: „Băieții își primesc salariile, nici nu se pune problema de faliment” 

Vezi și: 

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-video-exclusiv-ioan-filip-e-gata-sa-preia-banderola-lui-dinamo-am-toate-calitatile-pentru-a-fi-capitan-587831.html

https://www.gsp.ro/rezultate-live/populare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  18 Ianuarie 2020, 12:12

domnule dinul cornel inteleg ca sinteti ingrijorat de clubul dinamo si dati din pinteni ori de cite ori aveti posibilitatea. iata-va sunind ambasadori care sa va poata da nu stiu ce relatii despre eventuala cumpararea clubului dinamo. inteleg. dar nu inteleg ce face badea , ce face lucescu sau tiriac. aici este marea enigma a multor suporteri. dece badea nu a vindut totul si a pastrat performantele clubului plus niste baraci? eu cred ca domnul negoita in naivitatea lui a fost cel mai corect cu acest club. eu nu il sustin pentru ca greseli flagrante de a conduce clubul aducind toate loazele linga el l-a facut sa esueze. repet el avind o prima vina. insa domnul badea miliardarul , tiriac miliardarul. super milioanarul lucescu sau dragomir , cohn , borcea sa nu faca nimic? sint polite de platit intre ***? pai ramine cum am spus. bravo securitatea ai cistigat. ne-ai pacalit . aveti bani, vile stati pe primaverii,,, copii acefali care fac de toate pe lumea asta doar sa munceasca nu. insa veti avea un blestem mare anume ca va veti minca precum lupii infometati ca sa nu zic de ciini. o tara de *** cu diplome care nu mai prididesc sa aminteasca in ce grupuri umblau cu cine beau la masa si cumerau alfabetizati de nu stiu ce alti farisei granguri mari ai regimului comunist ramasi in tara fara mila de vulcanescu sau tzutzea sau gyr sau ...sau... eliade scria de lasitatea intelectualirlor si de tradarea lor. atit. in care cateorie sinteti domnule dinu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

967867659924378
Paul Cocos  •  17 Ianuarie 2020, 19:10

Unul stie sa scrie, celalalt sa citeasca....

ray51
ray51  •  17 Ianuarie 2020, 16:21

L-as intreba pe Prunea daca a primit drepturile salariale la zi... Si daca DA, pentru ce le-a primit si nu impartaseste soarta celorlalti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează