FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dănuț Lupu, vehement cu Ionel Dănciulescu și Florin Prunea: „Pentru unii salariul e mai important decât orice”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 20:03

Dănuț Lupu (52 de ani) i-a criticat pe Ionel Dănciulescu și Florin Prunea pentru că au acceptat să plece cu echipa în cantonament, deși inițial Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, le-a interzis asta.

„Au fost colegii mei, îmi pare rău de ei. Dar de ce stai să te faci de râs? Eu aș fi plecat de multă vreme de acolo. Nu m-aș fi dus în cantonament! Nu poți să stai să te faci de râs în fața unei țări întregi. Au fost colegii mei, dar pentru unii oameni salariul este mai important decât orice”, a declarat Dănuț Lupu, fost scouter la Dinamo, la TV Digi Sport.

Dănuț Lupu: „Ionuț Negoiță nu are ce să vândă”

Dănuț Lupu a comentat și subiectul vânzării clubului.

„Nu e greu de lucrat cu Negoiță. El are niște principii clare. Dacă spune ceva, face! Dar se pare că s-a schimbat în ultimii ani. După cum îl cunosc, când spunea nu așa rămânea. Dar se pare că au reușit să-l facă să se răzgândească. 

El a luat Dinamo într-o anumită conjunctură. El încearcă să scape acum de echipă, dar nu reușește să convingă pe cineva. El nu a mai băgat niciun leu de 2 ani! Dacă găsea pe cineva care să cumpere Dinamo, nu spunea public. Semna actele și gata. Dacă faci public că vin indienii, arabii sau thailandezi... Ce dracu? Suntem copii? 

Problema e că Negoiță nu are ce să vândă. Are doar 22 de jucători și un loc în Liga 1. Restul e la Badea”, a adăugat fostul mijlocaș.

VIDEO // Jucătorii și staff-ul lui Dinamo au ajuns în cantonamentul din Spania

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mehighms
mehighms  •  14 Ianuarie 2020, 09:41
Postat de creeperno999 pe 13 Ianuarie 2020, 22:42

Daca vin arabii sezonul viitor ne batem pentru titlu

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ray51
ray51  •  14 Ianuarie 2020, 08:42

Tovarasii generali MAI sunt de acord cu ideea de a se instraina clubul unora din lista de mai sus?...

hhannibal
hhannibal  •  13 Ianuarie 2020, 22:45

Adevarul e ca se fac de ras...pacat de Danciu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează