FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionel Dănciulescu a răbufnit înainte de Crăciun: „Asumați-vă, măcar în al 12-lea ceas! S-a mers din greșeală în greșeală”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 21:08

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, transmite un mesaj pentru toți oamenii din club, într-o perioadă în care echipa e la un pas să rateze cel de-al treilea play-off consecutiv. 

„La Dinamo, nimeni nu și-a asumat niciodată nimic! Fiecare trebuie să-și cunoască postul lui, dar nimeni n-a făcut asta până acum. Cred că în al doisprezecelea ceas ar trebui să ne trezim și să ne dăm seama că am mers din greșeală în greșeală”, a declarat Danciu-gol, la TV Digi Sport.  

Dănciulescu și Prunea sunt în pericol 

Gazeta Sporturilor a scris încă de pe 9 decembrie că Ionuț Negoiță e la un pas să-i concedieze pe Florin Prunea, managerul general al echipei, dar și pe directorul sportiv Ionel Dănciulescu.  

Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu au cerut timp pentru a perfecta disponibilizările celor doi, cel mai probabil mișcarea urmând să se facă până când echipa va pleca în cantonamentul de iarnă. În cazul în care cei doi oficiali nu vor accepta să plece acum, contractele acestora oricum expiră în iunie 2020. 

Prunea a semnat cu Dinamo în iulie, în timp ce Dănciulescu a revenit în decembrie 2018, după ce părăsise echipa cu 3 luni mai devreme.

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali nu renunță la Dan Nistor! Și-a dezvăluit planul pentru a-l lua: „Vine gratis!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  27 Decembrie 2019, 09:17

vad cum multi "stiutori" se invirt ca un 'pardon" intr-o caldare. asa a fost romanul care si-a luat datele de la coltul strazii pe cind neveestele stateau la sueta ore. dupa 30 de ani bietii de romanasi gindesc la fel adica deloc. chiar sa nu vedeti sa aveti orbul gainilor sa nu intuiti cel putin ca acest club nu este condus de negoita? nici de coafezul ala pus pe post de investor sa nu fi vazut jocurile chinezesti din padurile mexicane? perversitatea este mare la acest club unde milioanarii sint peste tot. badea, popoviciou cumnatul lui badea , neogita sint o fatzada falsa fata de cei care conduc acest club de fapt. cum sa nu lasi tu clubul in bune conditii domnule badea si te zgircesti la niste sandramale si la performanta clubului care nu le-ai dat drumul din mina aia gen hagi tudose? oare dece? nu tu stadion pe cind altii il vor face? it de scump sa fie pamintul de acolo de la acest stadion de vreti sa faceti malluri sau case de lux? ei aici este diferenta dintre america si romanica. acolo milioanri au investit si nu au facut milioanele pe nestiinta. poate ca au fost si mafioti dar si-au iubit tara si au investit la greu. azi vezi unul ca badea ca este mai maica miliardarii in euro sau tiriac titi ionescu sau lucescu sau..sau... si nu baga un leu in acest club care ia crescut. unde se fie legea mafiei sa nu le dea voie? cine se ascunde in spatel lor? vine lucescu si baga motive de doi lei sau tiriac care spune ca nu se pricepe da

loko1
loko1  •  25 Decembrie 2019, 13:56
Postat de Costel Pisleaga pe 25 Decembrie 2019, 10:24

DEMISIA !!! balanescu , prunea , danciulescu si uhrin DEMISIA !!! antrenor nou !!! REDNIC , MULTESCU sau ORAC !!!

Cine să vină ? Mitică milițianul de la dinamo victoria ?Trezițivă urmașii milițienilor cu 4 clase,să vă bucurați că nu vă numiți FCSDB.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Decembrie 2019, 12:34
Postat de Francisc Kun pe 25 Decembrie 2019, 10:17

AUZI DANCIULE NU VOI NSINTETI DE VINA NU TREBUIA VINDUT PE NEDELCEARU PE COSTACHE SI ASA MAI DEPARTE JUCATORI TINERI NU TREBUIA SA VINDA NEGOITA SI LA REDNIC LASATIMA CU EL SI CU LUANA LUI CU FICASA TREBE ADUS JUCATORI VALOROSI SI ATUNCI NEGOITA PUTEA SA FACA O ECHIPA DE LOCU 3 MACAR

Fiule,pace tie!Dar...Nu ai dreptate!Ca sa ti-ii un clun trebuie sa mai si vinzi Jucatori!Aaa,ca i-a vandut pe doi lei,aici ai dreptate!Dar la cat a fost de sabotata Dinamo-atat din interior-cu presedintele David,fcsb-ist-cat si din exterior, de alde Becali si trepadusii lui-ce asteptari sa mai ai!In plus,fii sigur ca orice jucator, trage tare si pentru ca sa "prinda" un transfer pe salariu mai mare!Costache avea la Dinamo-cand a plecat la CFR- un salariu de...500 de euro/luna,iar Nedelcearu-cand a plecat la UFA- vreo 3 mii/luna!Iar la UFA a primit...20 de mii/luna!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează