FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rivaldo este nemulțumit de Dinamo » Ce le cere șefilor clubului alb-roșu

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 15:53

Rivaldo, fostul atacant brazilian, a venit în România pentru nașterea nepotului său, fiul lui Rivaldinho, atacantul lui Dinamo.

Fostul jucător de la Barcelona și AC Milan a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre situația lui Rivaldinho, 22 de ani, și este de părere că acesta merita să joace mai mult la echipa alb-roșie.

"Fiul meu are contract cu clubul și sper să continue cu succes, să fie titular în echipă. Este foarte tânăr, dornic și capabil să învețe, cu el jucând bine vor avea de câștigat și el, și Dinamo.

Nu spun asta fiindcă este sânge din sângele meu, dar el a arătat că este un fotbalist de calitate, este golgeterul echipei, cred că merită mai multe oportunități în primul "11". Dar asta depinde de antrenor, bineînțeles, el știe cel mai bine, iar noi respectăm asta. Eu doar îi spun să muncească din greu, singura cale de a avea succes este să muncească din greu", a spus Rivaldo pentru Gazeta Sporturilor.

13meciuri are Rivaldinho în Liga 1 și 3 goluri

Interviul integral, în care Rivaldo vorbește despre relația cu fiul său și sfaturile pe care i le-a dat, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală - AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
marius.bxl
marius.bxl  •  08 Noiembrie 2017, 21:45

cam cine e prostul ala sa faca abonament la gazeta digitala?

384885085286838
Bozian Teofil  •  08 Noiembrie 2017, 20:56

Ce "***" înseamnă ""?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  08 Noiembrie 2017, 19:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează