FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Îl conving? Ofertă reînnoită pentru Dani Coman: „Toți au bani, capitalul uman e mai important!” + Posibilă destinație-șoc în Superligă

Dani Coman e unul dintre numele la mare căutare în fotbalul românesc / Sursă foto: Facebook@ Hermannstadt
Dani Coman e unul dintre numele la mare căutare în fotbalul românesc / Sursă foto: Facebook@ Hermannstadt

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 22:07 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 03:28

Dani Coman, 45 de ani, a părăsit-o pe FC Hermannstadt la jumătatea lunii aprilie și încă nu a făcut un anunț concret cu privire la viitoarea sa destinație. Acesta e dorit insistent la FC Argeș, primul club din cariera de jucător, variantă căreia i se adaugă „pista Rapid”, vehiculată în ultima vreme, plus zvonul unui posibil viraj către birourile LPF.

Omul care l-a curtat intens pe Coman în ultima perioadă, Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeș, și-a „reînnoit” oferta pentru fostul goalkeeper, explicând într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor ce ar însemna sosirea acestuia la Pitești.

„Și eu am informațiile acestea” » Clubul din Liga 2 care ar putea ajunge la „barajul” de promovare într-un mod nesperat: „Ar fi un an câștigat!”
BARAJ
„Și eu am informațiile acestea” » Clubul din Liga 2 care ar putea ajunge la „barajul” de promovare într-un mod nesperat: „Ar fi un an câștigat!”

„Repet ce am mai spus și folosesc din nou cuvântul «ipocrit»... Nu pot să spun că nu mi-l doresc pe Dani Coman într-o funcție de conducere. Abia s-a despărțit de Sibiu, am înțeles că a spus că vrea să stea cu familia, știu că îl curtează și alte cluburi din prima ligă, că au vorbit cu el”, a declarat Tudose în primă fază, pentru GSP.ro.

Totuși, concurența pentru argeșeni se anunță a fi aprigă, pe fir infiltrându-se, pare-se, nume mari din Superligă. Tudose a lăsat de înțeles că Universitatea Craiova ar putea fi una dintre posibilele destinații ale oficialului.

„Decide cu sufletul și vine la FC Argeș sau alege varianta la îndemână financiar”

Afaceristul a detaliat:

„Costel Gâlcă, pe care eu am vrut să-l aduc la Pitești, este acum antrenorul Universității Craiova. Am spus-o, singurul care-i poate oferi lui Gâlcă ceea ce-și dorește este Mihai Rotaru la Craiova. Are cea mai modernă bază de pregătire, are tot ce-și dorește și cred că ei doi vor face ceva deosebit acolo.

„E falimentul unui proiect!” » Acuzații frontale la clubul de tradiție: „S-a întâmplat ceva în vestiar, trebuie să scăpăm de unele elemente!”
NEMULȚUMIRE
„E falimentul unui proiect!” » Acuzații frontale la clubul de tradiție: „S-a întâmplat ceva în vestiar, trebuie să scăpăm de unele elemente!”

Acum, dacă Mihai Rotaru și-l dorește și pe Dani Coman, vă dați seama că cel care decide e chiar Dani Coman. Și el are doi vectori în a decide: alege cu sufletul spre Pitești sau alege varianta care îi e imediat la îndemână, inclusiv mai bună din punct de vedere financiar, oferită de Rotaru cu aplicabilitate imediată... Sau vine pe un proiect de 3-4 ani la FC Argeș, cu sufletul alături de oraș.

Îl conving? Ofertă reînnoită pentru Dani Coman: „Toți au bani, capitalul uman e mai important!” + Posibilă destinație-șoc în Superligă
Dani Coman e curtat la tot pasul / Sursă foto: Imago

Iar FC Argeș, împreună cu Dani Coman, poate să atingă nivelul Universității Craiova. Nu este greu de atins, important este să vrem și să găsim oameni. Bani au toți, dar capitalul uman e mai important decât cel financiar. Eu, dacă aș fi în locul lui Mihai Rotaru, l-aș aconta pe Dani Coman”, a adăugat Tudose.

Mi-l doresc pe Dani Coman, totul depinde de el. Dacă alege doar partea financiară și rezultatele imediate, se duce la Craiova, este normal. Sau poate să aștepte dacă Piteștiul merge la «baraj»...

- Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeș

Dani Coman: „Dacă mi s-ar propune să vin la Rapid și să plece Daniel Niculae, nu aș face-o”

Întrebat recent dacă are de gând să vină la Rapid, Dani Coman a spus că pentru moment nu ia în calcul o astfel de mutare.

„Dacă în momentul de față mi s-ar propune să vin la Rapid și să plece Daniel Niculae, nu aș face-o. Indiferent cât țin eu la Rapid. Nu aș face-o pentru nimic pe lumea asta

Pentru mine urmează o vacanță. Vreau să mă relaxez și să mă liniștesc. Nu am avut o perioadă bună în ultimul timp și vreau să stau cu familia.

Indiferent de echipa la care am activat, am fost aproape de Rapid, FC Argeș și echipele la care am lucrat. Mereu veneam cu plăcere la meciurile Rapidului. Și o voi face în continuare. Nu îmi interzice nimeni. Îmi face plăcere să merg la meciuri. Merg, dacă pot, la toate meciurile. Nu înseamnă că vin la un meci ca să vânez vreun post”.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV „Și eu am informațiile acestea” » Clubul din Liga 2 care ar putea ajunge la „barajul” de promovare într-un mod nesperat: „Ar fi un an câștigat!”

EXCLUSIV Nu iau licența?! » DECIZIA care poate arunca în aer promovarea în Superliga! Două echipe stau la pândă în culise

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  26 Aprilie 2024, 08:09

Fenomenul asta Dani Coman chiar nu îl înțeleg, De ce ar fi sau de ce este el un mare candidat cam pe la toate cluburile pt. Președinte!? Ce îl reprezinta ,Nu știu ce mari studii are ( în afara de vorba acea școala de gradați, școala vieții etc!) Am auzit ca se remarca prin lupte de king- box sau cam asa ceva prin diferite locuri dubioase ! ( Asa am citit din anumite ziare ) !? Dați- mi un argument de ce acest " mare intelectual născut sa fie el președinte " este în aceasta postura !? În orice caz la CFR nu îl dorește nimeni nici ca bodyguard ! Clujul este la alt nivel !

atthur
atthur  •  26 Aprilie 2024, 06:49

Bă' tată,bă' da' cine-i coman ăsta??? E un Musk altoit cu un Basos??? Ce Doamne iartă-mă de "merite" neștiute are????...???

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  26 Aprilie 2024, 03:15

A avut profesor bun in persoana lui Dinu Vama))) si acum plange dupa bani Copos ca sa nu mai spun de Nicolae si Niculae ))) sa l vedem si pe el la lucru

Vezi toate comentariile (4)
Comentează