FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Olaru nu-i dă dreptate lui Gigi Becali: „7 milioane pentru mine? E mult! La atât m-aș evalua”

Darius Olaru // foto: Imago Images
Darius Olaru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 11:36 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 12:08

Darius Olaru (26 de ani), autorul unui sezon foarte bun la FCSB, pe cale să-l încununeze cu titlul de campion al României, se evaluează la „două-trei milioane de euro, pe acolo”. Patronul clubului, Gigi Becali, așteaptă mult mai mult pentru a-i da drumul lui Darius în străinătate.

Cumpărat de FCSB în ianuarie 2020, Darius Olaru a ajuns om de bază la echipa roș-albastră. În acest sezon, mijlocașul central se laudă cu 14 goluri și două pase decisive, reușite prin care a ajutat-o pe FCSB să se apropie de primul titlu de campioană după 9 ani.

Încântat de prestațiile lui Olaru în ultimii ani, patronul Gigi Becali a rostit sume uriașe atunci când a fost întrebat despre suma pentru care l-ar lăsa pe Darius să plece. Patronul FCSB a cerut la un moment dat chiar 8 milioane de euro în schimbul mijlocașului central, evaluare cu care fotbalistul nu este de acord.

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova, așa cum GSP.ro a dezvăluit luni în exclusivitate
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova, așa cum GSP.ro a dezvăluit luni în exclusivitate

Darius Olaru: „Cât aș costa? Două-trei milioane de euro, pe acolo”

„Cât aș costa eu? Nu știu, să-mi plătească clauza (n.r. - râde). În ultimii ani fotbalul dn România nu a mai fost la același nivel. E normal că ne-au scăzut cotele, nu am mai avut rezultate în Europa și e clar că prețul nu poate fi mare.

Șapte milioane? Nu cred, mi se pare puțin cam mult. Două-trei? Da, da. Cam pe acolo, da”, a spus Olaru pentru sportpesurse.ro.

Darius Olaru, FCSB: „Pot mai mult, vreau să ating alt nivel”

Darius se consideră un fotbalist „de nota 7” în prezent, simte că mai are lucruri de învățat și aspecte de îmbunătățit și lasă de înțeles că așteaptă transferul în străinătate.

„La ora asta, sunt un jucător de nota 7. Știu că pot mult mai mult și îmi doresc să ating alt nivel. Cât trăim, învățăm. Cred că mai am multe de învățat, știu că pot să ofer mult mai mult. În ultimii ani urmăresc foarte atent jucătorii de pe poziția mea și încerc să învăț de la ei.

Poziționare pe teren, informare, pase, șuturi, cred că aș putea lucra la orice compartiment, chiar aș avea de învățat de la fiecare câteva ceva și pot mult mai mult.

Poate alt campionat te-ar învăța mult mai mult. La noi, în România, e clar că nu le poți învăța pe toate. Poate, pe viitor, cine știe? Aștept, sunt nerăbdător să învăț mult mai multe”, a afirmat mijlocașul lui FCSB.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP l-a întrebat pe Florinel Coman: „Se naște o nouă generație de suporteri FCSB?”

Citește mai multe știri din Superligă:

Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară
RAPID
Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară
A venit delegarea! Ce supermeci va conduce Istvan Kovacs după Barcelona - PSG
DELEGARE
A venit delegarea! Ce supermeci va conduce Istvan Kovacs după Barcelona - PSG

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
dr.jivago
dr.jivago  •  17 Aprilie 2024, 16:05

Se vede ca, Darius e un tip cu multa calitate! Chiar daca in ultimul timp a facut niste jocuri mai neinspirate , are un caracter deosebit , “ creier” si bineinteles multa modestie! Dar as vrea sa-i spun totusi si stiu c-o sa citeasca, modestia e doar ptr mediocri…

_Van_Basten
_Van_Basten  •  17 Aprilie 2024, 14:45
Postat de concret pe 17 Aprilie 2024, 12:30

Se vede ca a fost (si este) dinamovist, da dovada de modestie, isi cunoaste limitele. In rest, la zecesebe toti se cred zmei dupa omeniile aranjate de cioban. Pana vin karagandezii, silkeborgii si tot asa.

Silkeborgs loading...

parachioara5
parachioara5  •  17 Aprilie 2024, 14:43

...nu cred ca au nevoie arabii de tine ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează