FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un patron din Liga 1, mesaj pentru jucătorul ignorat de Becali la FCSB: „Reziliază contractul”

Denis Haruț, numărul 6 // FOTO: Imago
Denis Haruț, numărul 6 // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 16:13 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 18:16

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a vorbit despre situația fostului său jucător, Denis Haruț.

 Jucătorul de 24 de ani, care poate evolua ca fundaș central și ca fundaș dreapta a fost cumpărat de FCSB de la Botoșani în februarie 2021. Între februarie 2022 și iunie 2022 a fost împrumutat la FC Botoșani, iar din vară a revenit la FCSB, unde a jucat doar 15 partide. 

Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport
RELAȚIE
Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport

Valeriu Iftime, mesaj pentru Denis Haruț: „Să își rezilieze contractul cu FCSB” 

Acum, omul de afaceri spune că Denis Haruț ar putea încerca să-și rezilieze contractul cu FCSB, valabil până în 2025, și să își caute o altă formație, unde ar avea mai multe șanse să joace. 

„El a fost unul dintre copiii la care eu au am ținut foarte mult. Când s-a putut, l-am readus la Botoșani, ca să îi dăm posibilitatea să joace. Dar acum văd că tot nu s-a impus la FCSB, nici după ce s-a întors. 

Știu că are un salariu destul de mare la FCSB, undeva la peste 10.000 de euro. Dar eu îl sfătuiesc să încerce să rezilieze contractul și să meargă undeva să joace, chiar și pe 3.000 de euro. Nu e nicio rușine, deoarece important pentru el este să înceapă să joace din nou.

 Deși eu voi pierde procentele dacă va pleca liber, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Miron, e mai bine pentru Haruț să plece de la FCSB și să își găsească undeva unde să joace. Dacă se încăpățânează sa mai țină de salariu riscă tot să nu joace și se va pierde definitiv”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport

VIDEO Gigi Becali a tras concluziile după Sepsi - FCSB 1-2: „Sunt mulțumit de antrenor, nu sunt mulțumit de joc”

Citește și:

Reacția lui MM Stoica, după ce Gigi Becali l-a interzis pe Valentin Crețu la FCSB: „Vali a făcut o chestie la care nu ne așteptam”

„M-am uitat pe cariera lui Charalambous” » MM Stoica, luat tare la emisiune: „Nu e mâna lui Becali?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  05 Aprilie 2023, 19:55

Gigi abia așteaptă la ce salar mare are. Dar eu nu cred ca pleacă ala de la măcelărie, își da seama ca nu mai pupa el atâția bani niciodată. Își da seama ca e slab fotbalist.

gicab
gicab  •  05 Aprilie 2023, 19:14

Trebuie sa fii fraier rău când te numesti harut și sa renunți la zece mii pe luna care vin sigur…

10iul73
10iul73  •  05 Aprilie 2023, 18:10

Are dreptate..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează