Articol de , , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 11:24 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 12:12

După ce a decis să nu mai mizeze pe Andrea Compagno și Damjan Djokovic, Gigi Becali a dezvăluit cum stabilește cine iese în timpul meciurilor.

Patronul FCSB are o strategie inedită. Gigi Becali spune că testează jucătorii până va găsi formula perfectă și că în timpul meciurilor decide ce jucător iese în funcție de cât de des îi aude numele.

Gigi Becali atacă Federația: „Mergem în instanță și la Agenția Națională pentru Sport! Nu suntem sănătoși”
FCSB
Gigi Becali atacă Federația: „Mergem în instanță și la Agenția Națională pentru Sport! Nu suntem sănătoși”

VIDEO Gigi Becali: „Dacă 15 minute nu aud numele unui jucător, nu mai joacă”

„Mie îmi place echipa. Că îi verificăm pe jucători, dar asta e altceva. Să vedem cine funcționează, cine nu. O să vedeți care funcționează mai bine. 

Aici trebuie să dai război. E logică treaba. Dacă atingi mingea de mai multe ori, înseamnă că joci mingea. Dacă joci mingea, înseamnă că e la tine. 

Dacă în 15 minute o atingi de trei ori... Pe asta merg. Și văd și din comentariul meciurilor. Dacă după 15 minute nu am auzit de un jucător... Nu am auzit? Atunci să nu mai joace”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Băluță nu iese”

Ulterior, Gigi Becali a vorbit despre noul său preferat, extrema Alexandru Băluță (30 de ani).

„Băluță nu iese. Nu pentru că a dat gol, ci pentru că e fotbalist. Dar îi voi spune că asta nu înseamnă că facem doar faulturi. I-am dat benzină prea bună, cu cifra octanică 100. A făcut doar faulturi. 

E fotbalist, aleargă. Intră și comentatorul zice «Băluță, Băluță, Băluță». E mingea doar la el. Dar vom aduce un atacant puternic, care să intre în combinații”, a adăugat Becali.

Citește și: 

Celebrul comentator și-a strigat frustrarea față de FCSB: „Stau la «ciupeală», să ciugulească ceva. Ei pot, dar nu fac! Asta mă enervează”

Moderatorul n-a mai suportat să-l asculte pe Charalambous: „Doamne, Dumnezeule, ce limbaj de lemn! Nu mai pot”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa