FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV S-a păcălit Gigi Becali cu transferul lui Denis Haruț? „Nu aș fi dat nici 60.000 euro pe el. Gigi mi-a dat dreptate, nu e de FCSB”

Denis Haruț (în dreapta), FCSB // foto: Imago
Denis Haruț (în dreapta), FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 10:10 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 11:15

Valeriu Răchită (50 de ani) spune că Gigi Becali a greșit când a achitat 660.000 euro în schimbul fundașului dreapta Denis Haruț (22 de ani).

Cumpărat de la FC Botoșani în schimbul a 660.000 euro, fundașul dreapta a jucat a adunat 4 meciuri în tricoul lui FCSB, doar două dintre acestea ca integralist. Mai mult, în ultimele 3 partide înainte de Campionatul European U21, a fost rezervă neutilizată, iar „Vivi” Răchită consideră că Haruț nu se ridică la nivelul lui FCSB.

Valeriu Răchită: „Denis Haruț este un jucător suficient”

„Haruț a jucat bine, și-a făcut treaba. Este un jucător normal, dar pe care nu aș fi dat nici 60.000 de euro, nu 600.000, dar din păcate Gigi Becali a dat. Să dai atât pe un jucător pe care îl ții rezervă... numai Gigi Becali poate face asta. Mi-a dat dreptate mai repede decât mă așteptam, că nu este un jucător pentru FCSB.

Îmi poți spune vreo fază în care a ieșit în evidență Haruț, în cele 270 de minute jucate? Să dea o centrare de gol, o pasă filtrantă, să bage o alunecare să îl arunce pe fundaș în tribună? Este un jucător care este suficient. Noi spunem în fotbal că joacă la alibi”, a declarat Răchită la GSP Live. 

Să ne uităm la Campionatul European U21, când a intrat marea speranță a fotbalului românesc, pe care se vor lua 100 de milioane de euro, Octavian Popescu, luptându-se cu fundașii nemți. A fost diferență ca și cum noi am fost în clasa a 2-a C, stăteam în banca de la geam, și băieții de clasa a 12-a așteptau să jucăm un meci cu ei.

Vlădoiu îmi place mai mult, l-am avut și eu ca jucător, are calități extraordinare, dar este un fotbalist căruia trebuie să i se dea credit. Cred că va fi un jucător esențial pentru Craiova și sper să facă pasul la echipa națională mare. 
- Valeriu Răchită

Valeriu Răchită: „Radu Drăgușin va fi viitorul echipei naționale”

Totodată, fostul fundaș al Stelei l-a lăudat pe Radu Drăgușin, fundașul central al lui Juventus, pe care îl vede drept viitorul echipei naționale a României. 

„Drăgușin trebuie folosit. Acum 2-3 ani când a plecat la Juventus cred că avea 70 de kilograme îmbrăcat de munte, cu ruscac în spate. Fiind la Juventus, a pus masă musculară pe el, un fizic de fundaș central adevărat. Cred că va fi viitorul echipei naționale, unul dintre fundașii pe care ne vom baza mult timp la echipa națională mare. 

Am jucat și eu pe postul ăsta, l-am văzut cum gândește, are o maturitate extraordinară pentru vârsta lui, să joci lângă Bonucci, Chiellini, De Ligt și cu Buffon în spate și să joci din apărare, dar totuși să nu îți fie frică, să nu îți tremure picioarele... cred că va fi fundașul de viitor al echipei naționale. Sunt convins că va juca cât de curând”, a declarat Răchită. 

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Avea Rădoi în lot fotbalistul care rezolva problemele din meciul cu Armenia? Șumudică: „Mai bine joc cu el închizător!”

Fostul coleg al lui Mirel Rădoi, despre planurile selecționerului: „Se va retrage el, nu e nevoie să fie dat afară!” + Pușcaș, învinuit: „Ne-a îngropat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
sakamoto
sakamoto  •  03 Aprilie 2021, 10:25

Toata intoxicatea aceasta ca Harut nu-i bun, ca nu stie, ca nu poate, are un scop murdar:Harut trebuie desfiintat si eliminat. Vladoiu trebuie sa joace ca-i de-al vostru. La fel Camora. Desi este un fundas stinga valoros. Trebuie dat la o parte, ca sa joace Bancu. Bulevardul Bancu. Acesta este un bun mijlocas-ca si Ovidiu Popescu de altfel-dar niciodata fundas lateral. Interesul poarta fesul!

cata23
cata23  •  02 Aprilie 2021, 18:01
Postat de calinescu_ pe 02 Aprilie 2021, 17:26

DACA NU-I CUMPARA , HAGI ERA ACUM FALIT ....!!!!!

Doar din castigul luat intr-o vara de la YAKI tine Dinamo 15 ani

cata23
cata23  •  02 Aprilie 2021, 17:56
Postat de krugerhit pe 02 Aprilie 2021, 16:16

jucatorii aia de la clona csu nu sunt nici macar titulari. sincer,de la botosani sigur a adus Steaua jucatori mai buni,vezi morutan. cu harut mai vedem daca o sa confirme sau nu,este prea devreme acum.

Fix invers... Credeam ca este dar se pare ca nu... Harut nu este teapa doar ca nu poti risca sa il bagi pe final de sezon sa faci ca Radoi o tocana de fotbalisti, fara omogenitate. Harut nu a fost depasit vizibil ca fundas lateral cum au fost Popescu, Bancu, Camora sau Mogos. Pe partea lui a avut jucatori buni ca Bakker ( PSG ) Gakpo sau Baku de la nemti ( impreuna fac vreo 60 de milioane de euro ). Ofensiv are o problema dar important este sa se apere ca si fundas ( este cam in genul lui Manea de la CFR )

Vezi toate comentariile (38)
Comentează