FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2 //

FCSB - VIITORUL 1-2 // FOTO „Câinele” Rivaldinho nu-și uită trecutul: fotografia postată după ce Viitorul a răpus-o pe FCSB: „Doar Dinamo București”

Rivaldinho, pe vremea când juca la Dinamo // FOTO: GSP
Rivaldinho, pe vremea când juca la Dinamo // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 10:33

Revenit în această iarnă în România, după un an petecut în Bulgaria, la Levski Sofia, fostul dinamovist Rivaldinho, 23 de ani, a jucat mai bine de 30 de minute în victoria reușită de Viitorul pe terenul lui FCSB, 2-1. 

Introdus pe teren în repriza secundă în locul lui Denis Drăguș, Rivaldinho i-a presat pe fundașii roș-albaștrilor, fără însă să creeze prea multă panică la poarta lui Bălgrădean, pe care l-a încercat o singură dată, cu un șut modest de la marginea careului.

La finalul partidei, Rivaldinho și-a adus aminte de golul marcat în poarta lui Athletic Bilbao în prima manșă din turul III al preliminariilor Europa League din sezonul 2017-2018. Brazilianul a înscris atunci golul „câinilor” în remiza 1-1 cu echipa bască. 

Fotbalistul repatriat de Gheorghe Hagi a postat o fotografie cu zona din care a prins șutul de senzație cu care Dinamo a egalat-o pe Bilbao: „De aici a fost, vă amintiți? Doar Dinamo București”, a fost mesajul fiului lui Rivaldo. 

Acela a rămas cel mai spectaculos gol reușit de Rivaldinho în „Ștefan cel Mare”, unde a înscris de 6 ori în 37 de meciuri în toate competițiile. 

Vezi și: FCSB - VIITORUL 1-2 // Gică Hagi s-a dezlănțuit după victoria cu FCSB: „România nu mai există! Doar ne băgăm și ne scoatem. Duceți-vă în Ungaria să vedeți!” » Mesaj pentru UEFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Martie 2019, 19:36

N-a fost cine stie ce de capul lui,dar acel gol a fost fabulos! Cel putin in campionatul nostru nu prea am vazut asemenea goluri!

alan24
alan24  •  12 Martie 2019, 13:30

Sunt multi fotbalisti straini care dupa ce pleaca, raman cu Dinamo in suflet. Sunt foarte multe cazuri.

mariuss72
mariuss72  •  12 Martie 2019, 11:32

A fost cu adevarat epic, fabulos, grandios!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează