FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Florinel Coman, bombă cu ceas în vestiarul FCSB!? Încă un episod controversat: și-a sabotat un coleg! Pe cine a vrut să scoată din echipă

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 10:16 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 10:16

Situația devine una cu adevărat explozivă în interiorul FCSB-ului, după declarațiile făcute luni de Gigi Becali. Patronul a dezvăluit ce a vorbit în privat cu Florinel Coman: „Mi-a zis «Băi nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții»".

Un membru al staff-ului vicecampioanei susține pentru Gazeta Sporturilor că Florinel Coman a fost protagonistul unui alt moment extrem de controversat și tensionat, la unul dintre meciurile disputate de FCSB în actualul sezon.

Plătește Becali banii sau l-a păcălit pe Dennis Man? Înțelegerea secretă pe care și-a asumat-o patronul FCSB
FCSB
Plătește Becali banii sau l-a păcălit pe Dennis Man? Înțelegerea secretă pe care și-a asumat-o patronul FCSB

Florinel Coman a cerut să fie schimbat Compagno la pauza unui meci

Florinel Coman le-ar fi cerut celor doi antrenori, în pauza unei partide, să-l schimbe pe Compagno. Pintilii și Charalambous n-au dat însă curs cerințelor lui Coman și l-au menținut pe italian în teren și în startul reprizei secunde, dar în cele din urmă l-au înlocuit pe parcursul ultimelor 45 de minute.

Și atunci, la fel ca în discuția dezvăluită de Gigi Becali, Florinel Coman și-ar fi argumentat dorința prin faptul că nu poate intra în combinații cu atacantul italian și că din acest motiv echipa suferă în construcția fazelor.

Care sunt meciurile în care ar fi putut avea loc acest incident:*

Meci (scor la pauză)Minutul în care a fost scos Compagno
FCSB - Nordsjaelland 0-060
FCSB - Poli Iași 1-073
UTA - FCSB 1-169

*în care Coman să fi jucat aproape întreaga partidă, Compagno să fi fost titular și înlocuit în repriza secundă

În lotul din prezent al roș-albaștrilor, Florinel Coman e depășit, ca vechime, de un singur fotbalist: Ovidiu Popescu, adus de la Poli Timișoara în vara lui 2016. 

Florinel a fost cumpărat după un an, de la Viitorul lui Gică Hagi, investiția lui Gigi Becali fiind una imensă: 3 milioane de euro, sumă în care a fost inclusă și răscumpărarea procentelor pe care trupa din Ovidiu le mai deținea și care au însemnat o jumătate de milion de euro

Topul longevității în lotul actual de la FCSB

JucătorDe când e la FCSB
Ovidiu Popescu2016
Florinel Coman2017
Andrei Vlad2017
Valentin Crețu2019
Adrian Șut2020

12 goluria produs Florinel Coman în actualul sezon, în toate meciurile pentru FCSB: a marcat de 5 ori și a oferit 7 assisturi

VIDEO Nu are milă de FCSB: „Club dezorganizat, nepregătit să treacă peste momente grele”

Citește și: 

Controversă în direct, după declarația lui Florinel Coman: „Nu cred că-şi permite nimeni să-l întrebe în vestiar, nici măcar Olaru”
FCSB
Controversă în direct, după declarația lui Florinel Coman: „Nu cred că-şi permite nimeni să-l întrebe în vestiar, nici măcar Olaru”
7 concluzii după tur » Cum s-a schimbat „masa bogaților” în Superligă față de anul trecut
CLASAMENT
7 concluzii după tur » Cum s-a schimbat „masa bogaților” în Superligă față de anul trecut

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (50)
legio.sud
legio.sud  •  08 Noiembrie 2023, 18:48
Postat de brentford pe 08 Noiembrie 2023, 11:12

Zi de zi te umpli de ridicol. Meci de meci arbitrul e de vina ca Mbappelu' si Tavi Neymaru' nu o baga in poarta cand au in fata cate un fundas decent. Rapid v-a tavalit pe unde v-a prins si tot ai tupeul sa dai vina pe arbitraj. Nici nen'tu Gigi nu a comantat dupa meci,doar Memeul prozatorul gaseste ba un fault cu 3 minute inainte de gol,ba ca atacantul advers era incaltat invers si golul nu ar fi valabil,ba ca VAR este o entitate paranormala care doreste raul crestinilor fecesebisti... ***

Respect , ai calitate !

legio.sud
legio.sud  •  08 Noiembrie 2023, 18:46

florinel de la Brăila se simte precum messi !!!

legio.sud
legio.sud  •  08 Noiembrie 2023, 18:45
Postat de tororosso pe 08 Noiembrie 2023, 15:23

Iote că a prins cheag și ăsta și face el echipa. Adevărul este el este un individualist și numai el să jongleze și să dea gol și în situații clare când un coleg are șansa mult mai mare de a marca.

Tzeapă , mare țeapă , Florinel ăsta .

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close