FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Răsturnare de situație în cazul lui Gaz Metan » Anunțul făcut de Eric

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 11:20 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 11:23

Gaz Metan joacă azi contra Chindiei Târgoviște, în ultima etapă din sezonul regulat, în ceea ce se anunța ultimul meci pentru medieșeni înainte retragerii.

După ce a anunțat că meciul contra Chindiei va fi ultimul pentru medieșeni în Liga 1 și că echipa se va desființa înainte de play-out, brazilianul Eric face acum un anunț diferit.

Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB: „Trebuie găsită o soluție”
FCSB
Andrei Vlad, sfătuit să plece de la FCSB: „Trebuie găsită o soluție”

Schimbare de situație la Gaz Metan

Fostul atacant al echipei din Mediaș spune că Gaz Metan va termina sezonul, deși este o situație complicată, iar echipa a pierdut 14 puncte la Comisii, pentru neplata restanțelor către foștii jucători.

Am primit vestea, s-a confirmat.Eram sigur de lucrul acesta, pentru că FRF şi LPF nu ar fi vrut ca vreo echipă să se retragă. Din câte am înțeles, dacă o echipă se retrage e mai dificil cu banii. E bine să termine campionatul Mediaş, dar nu avem siguranţa că nu va fi desființată.

Cei de la echipă nu primesc nimic. Au fost plătiţi jucătorii când au fost viraţi banii de la primărie. Au fost plătiţi o lună, iar în plus furnizorii au primit şi ei banii. Am vorbit acum câteva zile cu un prieten de la Făgăraş care voia să trimită bani, să ajute. E destul de greu, dar trebuie să fim lângă copii. E o ruşine prin ce trecem. Trebuie să fim alături de copiii aceştia, care joacă la Mediaş”, a declarat Eric la LookSport.

Câți bani pierd echipele din Liga 1

La începutul lunii februarie, Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce ar presupune retragerea uneia dintre echipe în timpul competiției.

„Un meci costă peste 100.000 de euro. Suma va fi suportată în solidar de toate celelalte echipe fiindcă s-au încasat deja toți banii de la TV pe acest sezon”.

În play-out, Gaz Metan ar avea de disputat 9 meciuri. Așadar, suma pierdută s-ar ridica undeva la cel puțin un milion de euro și ar trebui achitată de celelalte 15 formații. Aproximativ 67.000 de euro de echipă.

VIDEO LPF vrea să implementeze modelul spaniol și să impună praguri pentru salarii

Citește și:

Mihai Stoica, laude pentru doi jucători de la Rapid: „Copilul crește de la meci la meci, iar celălalt e o surpriză”

S-a grăbit FCSB cu Edjouma? Ce a remarcat antrenorul preferat al lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1175534019565574
Bob Ornstein  •  06 Martie 2022, 17:48
Postat de magic4ever pe 06 Martie 2022, 12:39

Nu se pot anula rezultatele lui Gaz Metan daca joaca toate meciurile din campionatul normal pentru ca a jucat cu toate echipe si nu influentat clasamentul....sa termine campionatul si sa retrogradeze,dar cred ca se vor desfiinta de tot din vara la ce datorii au...

Cum nu a influențat clasamentul când a jucat ultimele etape cu o echipa de juniori?

maimutoiul_cretinoid
maimutoiul_cretinoid  •  06 Martie 2022, 17:15
Postat de red47army pe 06 Martie 2022, 15:23

Bani sunt, înțelegere putea sa fie, doar ca ciuma roșie din Ștefan cel Mare trebuia salvata cu orice preț.

Așa au facut dintotdeauna catelusii, *** *** ***. Sunt capabili sa dea la o parte jumate din echipele din divizia a ca sa se salveze mimao.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Martie 2022, 15:47

Eric e pentru Gaz Metan cam ce e Hagi pentru Barcelona sau Real Madrid, un fost jucator !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează