FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FARUL 4-0

Hagi, resemnat după rușinea de la Craiova: „Nicio scuză. Trebuia să vină și momentul ăsta”

Gică Hagi // foto: Raed Krishan +37   FOTO
Gică Hagi // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 23:30 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 00:03

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a comentat înfrângerea umilitoare cu FCU Craiova, echipă antrenată de preparatorul fizic Dan Vasilică, scor 0-4. 

Resemnat, Hagi a descris jocul de astăzi drept „o lecție de fotbal” predată de către FCU Craiova. Antrenorul campioanei a repetat nevoia ca elevii lui să revină la nivelul de anul trecut, unul în care au fost supremi în SuperLigă.

Vasilică l-a surclasat pe Hagi, dar Mititelu jr. anunță un nou antrenor la FCU Craiova de săptămâna viitoare: „Vrem să vină cu staff-ul lui”
FCU CRAIOVA - FARUL 4-0
Vasilică l-a surclasat pe Hagi, dar Mititelu jr. anunță un nou antrenor la FCU Craiova de săptămâna viitoare: „Vrem să vină cu staff-ul lui”

Concluziile lui Gică Hagi după FCU Craiova - Farul 4-0: „Pauza este binevenită. Trebuie să ne punem la punct”

„Trebuia să vină și momentul ăsta. Cred că nu mai suntem cei de anul trecut sub nicio formă. Nu avem nicio scuză Nică am jucat multe meciuri, oboseală... din păcate, când nu ești 100% din toate punctele de vedere, să lupți, atunci fotbalul te pedepsește. În seara asta ne-a pedepsit pe toți.

Din păcate, a fost o lecție de fotbal. Trebuia să vină și asta, ca noi, cei de la Farul, să învățăm anumite lucruri care trebuie respectate.

Trebuie să vorbim, să analizăm, apoi să schimbăm lucrurile total, altfel nu va fi bine. Pe teren s-a văzut că am avut o viteză în minus.

Avem două-trei zile pauză, apoi trebuie să analizăm bine. Unii jucători pleacă la loturile naționale, avem de muncă, de respus oamenii pe drumul corect, să fim mental foarte bine.

Cred că pauza asta este binevenită. Trebuie să ne punem la punct cu toții, să ne așezăm și să fim cei de anul trecut”, a comentat Hagi la DigiSport.

Farul a câștigat doar 3 dintre cele 7 meciuri jucate în acest sezon de campionat. În rest, sunt 4 înfrângeri pentru campioană.

Citește și: 

Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova
Și-a anunțat plecarea de la FCU Craiova: „După 6 ani, a venit momentul să ne despărțim”
FCU CRAIOVA
Și-a anunțat plecarea de la FCU Craiova: „După 6 ani, a venit momentul să ne despărțim”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
Nea.Marin
Nea.Marin  •  05 Septembrie 2023, 08:48
Postat de legio.sud pe 04 Septembrie 2023, 10:19

Tot peste tine dau , prostuțo mică !

I-ai facut cafeluta lui Alexandrina?

polistul68
polistul68  •  04 Septembrie 2023, 14:31

Pai era clar ca o sa vina...pregatire fizica foarte slaba, organizare defensiva inexistenta, disciplina tactica sprr zero...dar astea se pot remedia. Ce e ingrijorayor e ivziunea lui Hagi...daca el crede ca Budescu, Alubec, Rivaldinho sunt jucatori cu care sa ataci cupele europene...Daca nuca asa cu jucayori de 17 ani, era scuzabil...dsr cand ai media de varsta 27 de ani....dar vine si meciul cu Iasul...sau cu Botisani..vor castiga 3.0, si iarasi aflam ca.muncesc.mult si bine, ca strategia lor da roade,ca au o viziune clara...

godot
godot  •  04 Septembrie 2023, 10:51

La sfârșitul campionatului, Farului îi trebuiau vreo 2-3 jucători foarte buni. Dl. Hagi nu a adus niciunul măcar bun, a adus vreo 10 slabi și foarte slabi. În schimb, a pierdut doi jucători fundamentali (Alibec și Munteanu). Deci a cheltuit buget de salarii de vreo 600 mii euro pe 10 jucători slabi, în loc să aducă 3 buni de 200 de mii fiecare. Până la urmă, fiecare e competent până își atinge incompetența.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close