FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, dezvăluiri neverosimile din viesparul de la Dinamo » Cum a renunțat la mulți bani în fața lui Negoiță + cine i-a reproșat că se îmbracă prea frumos

Ionel Dănciulescu a povestit unele detalii neverosimile de la Dinamo
Ionel Dănciulescu a povestit unele detalii neverosimile de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 09:26

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a făcut o serie de dezvăluiri neștiute despre unele evenimente petrecute în birourile din „Ștefan cel Mare”. 

Nu mai e o noutate că tensiunile și jocurile de culise au atins culmi nebănuite la Dinamo, unde ego-urile oamenilor din conducere au produs mereu polemici și episoade agitate. Ionel Dănciulescu a povestit în această dimineață, în dialogul cu jurnalistul GSP Costin Ștucan, două astfel de evenimente. 

1. Cum a renunțat la prima promisă de Negoiță

„Vorbeam de banii pe care i-am pierdut și de cum văd eu lucrurile în relația cu Dinamo. Intrasem în play-off, iar Adi Mutu m-a întrebat de ce eu n-am prime de joc. A vorbit el să mi se facă prime de joc pe perioada play-off-ului. 

Se adunaseră vreo 9.400 de euro la final de an. După ce am câștigat Cupa Ligii și am terminat pe locul 3, oamenii nu știau cum să-mi spună că sunt prea mulți bani de plătit. Tot eu m-am dus la domnul Negoiță și i-am zis să-mi dea cât considere. Când s-a tras linie, mi-a dat 4.000. Așa e Dănciulescu în relația cu Dinamo, așa va fi mereu cu acest club!”, a spus Dănciulescu, la GSP Live.

2. „Nu te mai îmbrăca atât de frumos!”

Pe parcursul emisiunii, oficialul „câinilor” a mai făcut unele acuzații incredibile. Recunoscut pentru ținutele sale elegante, „Danciu-gol” a afirmat că unii antrenori i-au solicitat să „nu se mai îmbrace atât de elegant”. 

Erau anumiți antrenori care spuneau: «De ce se îmbracă Danciu așa? De ce are mașina respectivă?» Niște lucruri de doi lei! Care e problema dacă mie îmi place să mă îmbrac mai frumos?”, a spus Dănciulescu, la emisiunea GSP Live.  Acesta a mai afirmat răspicat că s-a simțit bârfit de către un antrenor în fața jucătorilor. 

Fostul atacant n-a vrut să divulge numele tehnicianului care i-a solicitat acest lucru, însă unele indicii duc spre numele lui Florin Bratu. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ioan Mărginean, următorul conducător al lui Dinamo? „Clubul trebuie să-i mulțumească lui Ionuț Negoiță”

Victor Pițurcă a readus în actualitate gestul șocant făcut de Cristi Borcea după 7 mai 1986: „S-a făcut țăndări!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valdino
valdino  •  08 Mai 2020, 12:48
Postat de gido pe 08 Mai 2020, 10:55

ce nu am inteles de ani de zile...care sunt atributiunile lui danciu la dinamo?el isi da mereu cu parerea, dar cred ca nu-l ia nimeni in serios...pare ca vrea sa fie si el acolo, numai sa fie ceva...

Fisa postului...Director sportiv ! Atentie ! Asta nu inseamna ca trebuie sa antreneze sau sa faca transferuri..

gido
gido  •  08 Mai 2020, 10:55

ce nu am inteles de ani de zile...care sunt atributiunile lui danciu la dinamo?el isi da mereu cu parerea, dar cred ca nu-l ia nimeni in serios...pare ca vrea sa fie si el acolo, numai sa fie ceva...

ray51
ray51  •  08 Mai 2020, 09:56

Ceea ce stiam si am spus de multa vreme: Danciu nu poate fi interfata intre jucatori si patron.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează