FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Ionel Ganea trage semnalul de alarmă pentru Rapid, chiar după ce Bergodi a fost demis: „Nu are logică”

Ionel Ganea o avertizează pe Rapid. Foto: GSP
Ionel Ganea o avertizează pe Rapid. Foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 14:16 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 17:14

Ionel Ganea (50 de ani), fost atacant la Rapid, a comentat demiterea lui Cristiano Bergodi după eșecul cu Sepsi, scor final 0-1, în etapa a patra a play-off-ului din Superliga.

Șefii din Giulești au convocat o ședință de urgență în urma căreia au luat decizia de a renunța la serviciile antrenorului italian. Inițial, tehnicianul a solicitat plata clauzei de reziliere de 200.000 de euro, sumă considerată mult prea mare de către Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae, însă cele două părți au ajuns la un numitor comun, într-un final.

Adrian Iencsi, în prezent secund, respectiv Bogdan Lobonț, antrenor cu portarii, au preluat interimatul până în vară.

Ionel Ganea, avertisment pentru Rapid: „Trebuie să bați și în deplasare, de-aia ești pe 5!”

Ionel Ganea consideră că ceea ce se întâmplă la Rapid este un mister total. Fostul mare internațional este de părere că lipsa rezultatelor în deplasare a produs fluctuațiile negative cu care se confruntă formația giuleșteană.

„Rapidul nu mai e ca la început de campionat. S-a calificat în play-off, dar eu nu înțeleg ce se întâmplă acolo. Singurul care știe e antrenorul, el ar trebui să știe totul. Mi se pare foarte ciudat ca tu, club cu pretenții, să bați Steaua (n.r. - FCSB) la ea acasă, să ai un moral bun și imediat să cazi. Presiune sau nu, e club cu pretenții. Trebuie să bați și în deplasare, de-aia ești pe 5! Să cazi deodată de pe 2 pe 5...

La Rapid acum, ținând cont de obiective, e foarte greu să vină cineva, poate din vară”, a declarat Ionel Ganea în exclusivitate pentru GSP.ro.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia crede că a venit momentul schimbării la Rapid

Marius Șumudică, favorit să preia Rapidul

Surse GSP.ro dezvăluie că alesul e Marius Șumudică. Rămâne de văzut dacă va veni de acum sau după finalul sezonului.

Tehnicianul a fost refuzat de Șucu în vară, când a venit Bergodi, dar acum pare favorit să preia postul.

E liber de contract din martie, când a plecat de la turcii de la Gaziantep. Campion în România cu Astra, experimentatul antrenor are de partea lui galeria. A fost mereu unul dintre preferații suporterilor, iar numirea lui ar crea pace între ultrași și conducere.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rapid - Sepsi 0-1. Mihai Stoichiță: „Lumea zice că Bergodi nu e antrenor de titlu, dar jucătorii sunt?”

Citește și:

Un fost campion cu Rapid e contra curentului: „Eu l-aș mai ține pe Bergodi. Să ne uităm la jucători”
RAPID
Un fost campion cu Rapid e contra curentului: „Eu l-aș mai ține pe Bergodi. Să ne uităm la jucători”
„Bergodi nu mai avea ce să caute la Rapid!” » Un fost patron din Superligă îi ia apărarea lui Dan Șucu și știe vinovații: „Nu ai nicio șansă să supraviețuiești”
RAPID
„Bergodi nu mai avea ce să caute la Rapid!” » Un fost patron din Superligă îi ia apărarea lui Dan Șucu și știe vinovații: „Nu ai nicio șansă să supraviețuiești”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Pake
Pake  •  16 Aprilie 2024, 20:09

Acum 3 saptamani Bergodi era mare antrenor si nemancatii aia de kosovari mari jucatori! Acum Bergodi nu mai e mare antrenor, dupa ce a fost confirmat saptamana trecuta pana in vara... Asa vedem cu ce fel de oameni avem de-a face, fara cuvant, fara onoare, caracter indoielnic, dupa cum bate vantul sau scrie presa! Peste cateva luni, o sa realizam ca Becali e mai antrenor decat masonii de la Rapid sau politicienii din spatele altor echipe! Cand toate vor trece, Bergodi va ramane antrenor, drojdierii de jucatori niste petarde iar Sucu un om cu bani si pile, care si-a creat imagine cu ajutorul clubului!

mr90
mr90  •  16 Aprilie 2024, 18:42

Vorbeste prostii Ganea ... Rapid are 3 infringeri ACASA ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează