FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul de la AC Milan pe care a pus ochii FCSB: „L-am fi luat. Acum e greu”

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 08:57 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 09:55

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că echipa roș-albastră s-a interesat de Andrei Coubiș, fundașul central de 20 de ani care aparține de AC Milan.

Născut la Milano, fundașul central de 1,89 se află la juniorii lui AC Milan din august 2019. A urcat treptat la până la echipa de tineret a „diavolilor”, unde a fost căpitan. El nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lui mai, nefiind recuperat după o operație.

Emoții pentru FCSB » S-a accidentat la națională: „Are probleme musculare”
ACCIDENTARE
Emoții pentru FCSB » S-a accidentat la națională: „Are probleme musculare”

FCSB l-a dorit pe Andrei Coubiș

„Noi, de exemplu, l-am fi luat pe Coubiș. Dar nu mai avem acces la el. El se antrena cu AC Milan, cu prima echipă, și era puțin mai greu de adus (n.r. - spre deosebire de Sava și Matei Ilie, jucători aduși de CFR Cluj din Italia).

Când au 18-19 ani sunt greu de adus. Dacă după aceea intervine gândul «Bă, pleacă un coleg și începe să joace la prima echipă, altul pleacă la Bologna, iar eu nu plec pe nicăieri sau plec în liga a doua sau a treia», sunt mai ușor de adus. 

Totuși, între liga a treia din Italia și România, ca român... Depinde de părinți, de agenți”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Andrei Coubiș „nu vrea să mai audă de România”

În martie, Gheorghe Coubiș, tatăl lui Andrei Coubiș, a dezvăluit că fiul său nu vrea să mai audă de România. El a povestit un episod „care i-a dezvoltat o ură incredibilă” față de națională.

Coubiș a jucat pentru România U19 la Campionatul European din 2022. Tatăl lui Andrei a povestit că cei din staff-ul naționalei l-au acuzat pe stoper că a discutat cu cu doi colegi de la Milan să piardă meciul cu Italia. România a fost învinsă de Squadra Azzurra atunci, scor 2-1, iar Andrei a intrat în minutul 69.

„Andrei nu mai vrea să audă de România. E și un tip cu o personalitate impresionantă. Episodul care l-a dezamăgit cel mai tare și i-a declanșat o ură incredibilă s-a petrecut vara trecută, pe durata Europeanului U19 din Slovacia. 

Au stat în același hotel cu italienii și, într-o seară, după ce au mâncat, a urcat în cameră la colegii lui de la Milan să mai stea la taclale înainte de somn. Erau doi băieți, au crescut de mici împreună, se cunosc foarte bine, au stat vreo oră la povești și asta a fost tot. 

L-a văzut însă cineva din staff și au ajuns să-i reproșeze că s-a dus să discute ca să piardă meciul direct. S-a simțit foarte prost când a văzut că, după episodul cu amicii de la Milan, n-a fost anunțat în echipă pentru meciul cu Italia. Era convins că va fi titular. Dar nu l-au băgat să joace decât către final”, a declarat Gheorghe Coubiș.

76 de meciuriare Andrei Coubiș pentru AC Milan Primavera

Coubiș a strâns 9 apariții în naționala U19 a României și a bifat un meci la U21, într-o remiză amical cu Olanda, scor 0-0. Acum, fundașul a decis să joace pentru Italia, el fiind în vederile selecționerilor de la tineret.

VIDEO Totul despre Israel - România

Citește și:  

Chiricheș KO! MM Stoica, anunț teribil pentru FCSB: „E o mare lovitură” + Decizia luată de club + Gestul făcut de fundaș
FCSB
Chiricheș KO! MM Stoica, anunț teribil pentru FCSB: „E o mare lovitură” + Decizia luată de club + Gestul făcut de fundaș
4 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Israel » La cine a renunțat Edi Iordănescu
ISRAEL - ROMÂNIA
4 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Israel » La cine a renunțat Edi Iordănescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  18 Noiembrie 2023, 12:13

Nu ratati! In editia de maine a gesepe: "Jucătorul de la Manchester City pe care a pus ochii FCSB. Fanteziile lui Meme."

cineseu
cineseu  •  18 Noiembrie 2023, 11:47

n-ai ce cauta sa discuti cu adversarii inainte de meci. aveau timp destul dupa. ceva a fost ascolo.

pain89
pain89  •  18 Noiembrie 2023, 11:35

pai dati si nume cu cine i-a reprosat ca vinde meciuri, ca probabil cel care a facut-o, o facea asa in cariera de jucator daca a avut una.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează