FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Mircea Rednic și Anamaria Prodan, front comun în fața acuzațiilor lansate la GSP Live: „Nu ne-am atins de niciun ban! Miorlăie, se face de râs”

Mircea Rednic și Anamaria Prodan au reacționat în urma declarațiilor făcute de Hristu Chiacu (35 de ani) la GSP Live, cu privire la presupusele comisioane ale împrumutului lui la Khazar Lankaran, în 2011.
Mircea Rednic și Anamaria Prodan au reacționat în urma declarațiilor făcute de Hristu Chiacu (35 de ani) la GSP Live, cu privire la presupusele comisioane ale împrumutului lui la Khazar Lankaran, în 2011.

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 20:10 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 20:22

Mircea Rednic și Anamaria Prodan au reacționat în urma declarațiilor făcute de Hristu Chiacu (35 de ani) la GSP Live, cu privire la presupusele comisioane ale împrumutului lui la Khazar Lankaran, în 2011.

Hristu Chiacu a povestit culisele împrumutului la Khazar Lankaran în 2011, în perioada în care echipa azeră era pregătită de Mircea Rednic. Potrivit acestuia, „Puriul” nu i-ar fi dat deloc pace pentru că nu a „împărțit” bonusul primit la semnătură cu el și impresarii implicați în transfer.

Marea chinuială! CFR, calificare în turul 3 din ECL după un egal rușinos în Andorra » Adversarii au terminat meciul în NOUĂ
INTER D'ESCALDES - CFR CLUJ
Marea chinuială! CFR, calificare în turul 3 din ECL după un egal rușinos în Andorra » Adversarii au terminat meciul în NOUĂ

Antrenorul a reacționat. Îl acuză pe Hristu că minte și a trimis către GSP.ro un document în care fotbalistul ar fi acceptat un împrumut în valoare de 15.000 de dolari. 

Mircea Rednic, replică pentru Chiacu: „L-am ajutat cu bani!”

„Nu înțeleg declarația lui Chiacu, jucător care datorită mie a ajuns să joace în străinătate și să câștige foarte mulți bani față de ce caștiga în România. Mă surprinde declarația lui, mai ales că eu l-am ajutat în acea perioadă împrumutându-l cu bani și ajutându-l astfel să se instaleze și să se adapteze. 

Nu este singurul pe care l-am ajutat astfel în perioda în care am fost antrenor la Khazar Lankaran. Legat de comisioane, mai multe detalii vă poate da Anamaria Prodan, impresara lui de la acea vreme”, a comentat Mircea Rednic, pentru GSP.ro. 

Mircea Rednic și Anamaria Prodan, front comun în fața acuzațiilor lansate la GSP Live: „Nu ne-am atins de niciun ban! Miorlăie, se face de râs”
Documentul prin care Mircea Rednic îi ofera împrumutul lui Chiacu

Anamaria Prodan: „Am făcut istorie în Azerbaidjan”

„Rednic și Prodan au făcut istorie în Azerbaidjan! Am ajutat toți jucătorii. Am dus toți jucătorii mei și am câștigat Cupa! Îmi pare așa de rău că fotbaliștii se fac de ras vorbind așa prostii. Rednic, repet, i-a ajutat enorm. Pentru că-s fată prea deșteaptă mereu sunt acoperită și-mi acopăr și prietenii să nu pățească ceva. Adică păstrez absolut tot! Dar tot. Sunt mai a dracului decât dracu'. 

De asta în toți acești ani nimeni nu m-a îngenunchiat sau atins! Căci dețin controlul absolut asupra tuturor lucrurilor. Tac și râd de neaveniții care folosesc numele meu sau al celor puternici pentru a se bagă în seama. Îi las puțin să se bucure. Mai am câțiva mușterii care sunt pe marginea prăpastiei. Că-i văd că iar miorlăie prin ziare și îmi folosesc numele! Le mai dau câteva secunde sa nu-l mai folosească, am dovezi pentru tot. Dar pentru absolut tot! 

Eu sau Rednic nu am atins niciun ban. Tot ce am făcut a fost pentru a ajuta jucătorii. Rednic le-a dat bani din banii copiilor lui, căci nu primiseră de la club nimic. Nu fac așa ceva decât în cazuri extreme, când simt ca se fac nedreptăți. Și atunci mor pentru cei ce-s drepți ca mine. Păcat ca a vorbit așa prostii Chiacu. Cred cu tărie că cei ce au caracter nu au cum sa facă așa ceva. Se fac de ras. Dar asta e, viața cerne”, a spus Anamaria Prodan, pentru GSP.ro.

Rednic, o Cupă cu Khazar

Chiacu a evoluat la Khazar Lankaran până în iulie 2011, când a revenit la Dinamo. Fostul mijlocaș a înscris 3 goluri în cele 11 apariții la echipa azeră.

Khazar Lankaran a adus mai mulți jucători din România în perioada în care Mircea Rednic s-a aflat pe banca echipei. În vara lui 2011, au semnat Eder Bonfim și Marius Onofraș, ambii veniți de la FCSB, plus Csaba Borbely, de la Oțelul.

Rednic a plecat de la Khazar în decembrie 2011, după un an și jumătate pe banca echipei, cu 24 de victorii, 17 egaluri și 8 înfrângeri, dar și un trofeu, cupa în sezonul 2010/2011.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Florin Răducioiu: „E un Mertens în miniatură!”

FRF a luat cea mai dură măsură posibilă: „Excluderea din toate competițiile!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
Stefan
Stefan  •  28 Iulie 2022, 21:55
Postat de lottery_life pe 27 Iulie 2022, 21:27

Se vede pe fundal ca i-a dat si lui Nicolae Musat...om darnic, sufletist, deloc Hot.

Nu se știe de la cine , pana când , in ce …. Circumstanțe ….. Eu cu cine votez ?

balotelli
balotelli  •  28 Iulie 2022, 08:36
Postat de yeti9999 pe 27 Iulie 2022, 22:00

pai lui rednic de ce i se spune strambul?? pe vremuri o ardea si pe prodanca care de altfel pentru o ciosvarta face orice , rednic isi lua comisioane cu ajutorul luanei alta *** prodanca hahahaha , impreseaza prin camere de hotel in dubai

Strâmbul și Strâmba. Dacă porecla "Strâmba" nu era confiscată de Strâmba lui Dodel, aka Diana Gureșoaie, atunci Prodanca sigur s-ar fi ales cu acest nick-name. Deși nicio poreclă n-ar putea să-i cuprindă toate fețele hidoase. Nu s-a inventat încă termenul care s-o definească pe Prodanca. E mama lor.

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Iulie 2022, 06:53

Rednic și Prodan au făcut istorie în Azerbaidjan! :))))))))))))))))))))) am leșinat

Vezi toate comentariile (15)
Comentează