FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - RAPID 0-0

Moment neașteptat după Oțelul - Rapid » A refuzat să vină la interviuri. Protest față de incidentele de la România - Kosovo?

Rrahmani, în dreapta, a refuzat dialogul cu presa / Sursă foto: Facebook@ Rapid1923
Rrahmani, în dreapta, a refuzat dialogul cu presa / Sursă foto: Facebook@ Rapid1923

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 22:24 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 22:39

Kosovarul Albion Rrahmani, 23 de ani, a refuzat să vină la flash-interviuri, la finalul partidei Oțelul - Rapid 0-0 din Superligă. Atacantul recent sosit în România a declinat cererea reporterilor de a se prezenta la microfon, astfel că, cel mai probabil, clubul giuleștean va fi amendat.

Evenimentele tensionate din România - Kosovo, meci întrerupt aproape 50 de minute din cauza mesajului controversat „Kosovo e Serbia”, afișat de ultrașii români, continuă să provoace ecouri, la cinci zile de la partida de pe Arena Națională.

Titularizat de Cristiano Bergodi în avanposturile Rapidului, dar cu o evoluție mult mai slabă decât cea din precedentele două etape, Albion Rrahmani a refuzat dialogul cu deținătorul de drepturi după partida de la malul Dunării. 

El intrase în minutul 81 al partidei cu România de marți, în care kosovarii au părăsit gazonul în semn de protest în prima repriză, pe fondul mesajului și scandărilor provocatoare ale celor din „Uniți sub Tricolor”.

Moment neașteptat după Oțelul - Rapid » A refuzat să vină la interviuri. Protest față de incidentele de la România - Kosovo?
Momentul în care Albion Rrahmani e introdus în partida România - Kosovo / Captură Antena 1

Rapid va fi amendată din cauza gestului lui Rrahmani

„Nu știam că n-a vrut să vină la flash interviu, poate a pățit ceva. E un băiat extraordinar, nu cred că se pune problema că ar avea de plătit vreo poliță”, a spus Horațiu Moldovan, în momentul în care reporterul Anda Maxim i-a comunicat goalkeeper-ului că Rrahmani n-a vrut să se prezinte la microfon.

Cert e că Rapid va fi amendată de Liga Profesionistă, fiindcă fotbaliștilor nu li se permite să respingă dialogul cu deținătorul de drepturi. Gestul atacantului născut la Podujevo, un oraș din districtul Priștina, nu e singular în acest campionat.

Hermannstadt s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei, după ce Florin Bejan n-a venit la interviuri în partida cu Sepsi din urmă cu două etape.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe vs. AFC Hermannstadt – Incidente - În temeiul art. 88.3 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.7 din RD, se sancționează clubul AFC Hermannstadt cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

VIDEO Șase capete de acuzare, după scandalul de la România - Kosovo

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO A intrat buldozerul! » Începe demolarea stadionului istoric din România: sute de oameni au venit azi să-și ia rămas bun de la arenă

EXCLUSIV Neagoe, la o semnătură de revenirea în Superligă » E favorit să preia echipa chiar de săptămâna viitoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
7kay
7kay  •  18 Septembrie 2023, 16:32
Postat de aeroportul.urziceni pe 18 Septembrie 2023, 11:04

avand in vedere ca televiziunile le platesc salariul, da ar trebui sa se prezinte in fata presei.

Nu știu și nu cred că ar trebui obligați să de-a interviuri după meciuri. Jucătorii nu-s buni oratori. Pot face greșeli în exprimare și de aici o sumedenie de probleme, doar datorită unor jurnaliști. Se interpretează orice vorbă, plus întrebări tendențioase ale jurnaliștilor. Ei cad frecvent în capcana asta

dandana
dandana  •  18 Septembrie 2023, 14:07

Vorbim despre fani echipei naționale, dar totuși nu vorbim despre huligani care nu au ce cauta pe stadioane. Îmi este prieten gogoașă, dar frate ăsta nu are ce căuta în public. Chiar noi ca prieteni îl credem ***. Este un mare fan, dar obișnuința își face locul, ce l-a învățat Mititelu rămâne. Avem nevoie de ordine la stadioane, sa nu mai lăsăm huligani sa între niciodată. Ceilalți suporteri i-au huiduit pe ăștia. De ce sa fie supărat cineva pe uni care nu merită. România ar trebui să-și țină gura. Dacă Kosovo vrea libertate sa fie. Erau vremuri în care nu era ok în Iugoslavia, astfel nu cred că se ajungea la asta. Ne place ca Moldova este liberă? Atunci lăsați Kosovo sa își guste libertatea. Orice om este liber sa facă asta, chiar și în ukraina dacă vor sa se îndepărteze de ukraina de ce ne băgăm noi? Judecăm noi ce vor uni și alți cu viața lor? Atunci bărbat cu bărbat de ce s-a aprobat, d2 ce ne plac femeile care se linf între ele dacă chiar nu ne place schimbarea. Politicul nu are ce cauta în fotbal sau în viețile noastre. Politicul trebuie doar sa servească omul și atât

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  18 Septembrie 2023, 13:58
Postat de 7kay pe 18 Septembrie 2023, 08:32

Chiar este curios! În contractul unui jucător sa fie oare trecut vreun paragraf in care este obligat să de-a interviu către presă? Jucătorii de fotbal trebuie sa joace fotbal nu să de-a interviuri. Presa este "alunecoasă" și tinde să aibă întrebări stânjenitoare. Nu-l condamn

Nimeni nu este obligat. Dar na... Presa vrea tot dar nu da înapoi nimic

Vezi toate comentariile (13)
Comentează