FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Aflat la dreapta lui Dîncu, Nelu Varga l-a contrat pe Dan Petrescu: „Să se mai gândească o dată”

Nelu Varga, patronul CFR-ului
Nelu Varga, patronul CFR-ului

Articol de , , - Publicat vineri, 04 august 2023 07:44 / Actualizat vineri, 04 august 2023 07:44

După Adana Demirspor - CFR Cluj 2-1, patronul ardelenilor, Nelu Varga, a zburat alături de echipă la întoarcerea în țară. Însoțit de Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, Varga a răspuns unor afirmații ale lui Dan Petrescu. 

În dialogul cu reporterii, Nelu Varga i-a răspuns lui Dan Petrescu, care afirmase când încă era antrenor al echipei că a amânat primirea câtorva salarii într-un moment când clubul nu trecea prin cea mai bună perioadă din punct de vedere al finanțelor. 

La revenirea în România, Nelu Varga a transmis un mesaj ferm: „Stați liniștiți, CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB”
CFR Cluj
La revenirea în România, Nelu Varga a transmis un mesaj ferm: „Stați liniștiți, CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB”

Nelu Varga îi răspunde lui Dan Petrescu: „ Nu i-ar face cinste”

Hai să nu deschidem acest subiect. Nu i-ar face cinste lui Dan, la ce relație are el cu mine și cu cei din club. Ar trebui să se mai gândească o dată! Eu cred că el a câștigat mai mult”, a spus patronul CFR-ului în dialog cu reporterii.

Datoriile CFR-ului față de Dan Petrescu

În luna aprilie, Dan Petrescu povestea în cadrul unei conferințe de presă că și-a amânat 5 salarii pentru ca echipa să-și obțină licența.

„Nu am puterea asta să vin acționar. Bine că m-ați întrebat. Eu am amânat foarte mulți bani pe care îi am de primit, vreo 4-5 luni, nici nu mai știu. Dar nu mai contează la mine, oricum amân pentru a primi licența”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

25.000 de euroa fost salariul net lunar al lui Petrescu la CFR în ultimul mandat

Citește și alte știri:

Șumudică a intrat la TV la miezul nopții » 5 reproșuri pentru Mandorlini, după eliminarea CFR-ului: „N-avea voie!”

Istoric! Liviu Ciobotariu, de nota 10 în Sepsi - CSKA: „O seară minunată. Am discutat deja cu cei din club”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează