FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 2-1

Note GSP la UTA - Dinamo: Ghezali și Gregorio în atac, Bena și Homawoo în apărare și-au făcut harakiri!

Notele GSP la UTA - Dinamo
Notele GSP la UTA - Dinamo

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 20:24 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 20:53

UTA - Dinamo, 2-1, după ce arădenii au întors scorul și au dat lovitura în prelungiri, după ce VAR a analizat faza din care Homawoo a îngropat, practic, „haita”!

Micovschi (4) și Freitas (90+4 - penalty) au marcat golurile care a ridicat UTA din zona retrogradării, pentru moment. Aradul a reușit o victorie extrem de importantă, a doua la rând după cea din Bănie cu FCU Craiova (3-2), a ajuns la cota de 6 etape consecutive fără eșec. A luat 3 puncte mari chiar dacă a avut multe momente de fotbal plictisitor.

UTA a îngropat-o pe Dinamo » Meciul a fost decis în prelungiri, din penalty!
UTA - DINAMO
UTA a îngropat-o pe Dinamo » Meciul a fost decis în prelungiri, din penalty!

Dinamo a deschis scorul, prin Politic (8), degeaba, s-a păcălit din nou! Echipa pare condamnată, din nou, doar o minune poate salva sezonul echipei. Iar Ovidiu Burcă este logodit cu ghinionul, în afară de faptul că nu-i iese nimic!

Notele GSP la meciul UTA - Dinamo

UTA SISTEM 3-4-3

- Fl. Iacob (nota 6) * N-a blocat golul lui Politic, dar a salvat ulterior, ce-a putut.

- Conte (nota 6) * Util și un jucător de forță, atent pe durata partidei.

- Stolnik (nota 7) * Sigur în mai multe faze, și-a ținut adversarii la respect, exact în jocul defensiv.

- Dumitrașcu (nota 6) * Muncitor, înlocuitorul titularului Abeid, a ținut piept atacurilor adverse.

- Căpușă (nota 5) * Neglijent cum s-a apărat la faza din care Politic a deschis scorul, dar apoi a avut șansa să ofere assist-ul la golul egalizator.

- Cr. Mihai (nota 7) * A filtrat multe baloane, s-a pus în slujba coechipierilor. Foarte bun.

- Freitas (nota 7) * A executat cu o precizie debordantă penalty-ul din minutul 90Ă4, a avut sânge rece, ca pe întreaga durată a meciului.

- Fabry (nota 5) * Talent și cam atât. Nu a produs nimic remarcabil, a părut că a vrut să se remarce pe sine.

- Micovschi (nota 7) * A fost la locul potrivit, pe finalul primei părți, i-a reintrodus în meci pe coechipieri, finalizând ca un vârf adevărat.

- Luckassen (nota 5) * Prea nervos, chiar dacă a avut acoperire, că arbitrul n-a văzut când Bena l-a tăvălit, atacantul de forță al arădenilor a fost ineficient.

- Ofosu (nota 3) * N-a fost deloc în meci, de aceea a fost prima schimbare a partidei, Rednic n-a mai așteptat nici măcar pauza, schimbându-l cu Stahl în minutul 35.

Antrenor Mircea Rednic 7 * A făcut diferența datorită calității individuale a jucătorilor săi și a schimbărilor produse pe durata partidei.

Cartonașe galbene: Micovschi (44), Căpușă (90Ă8)

Au mai jucat:

- Stahl (nota 6) * A intrat în minutul 35 și a pus osul la treabă.

- Omondi (nota 6) - A intrat în minutul 68, s-a remarcat după câteva zeci de secunde, când a pus minge pe transversală.

- Cooper (nota 6) * A intrat în minutul 68, a avut o fază în care putea da golul victoriei, în minutul 85, dar a reluat slab. A ieșit în evidență prin a pune presiune la cornerul la care Homawoo a făcut henț în careu.

- Rareș Pop - A intrat în minutul 82.

DINAMO SISTEM 4-3-3

- Golubovic (nota 5) * A avut multă de muncă în partea secundă, a simțit pe ce colț trage Freitas, însă n-a putut evita golul.

- Cr. Costin (nota 6) * Aproape să marcheze din nou, prima dată după trei luni, n-a șutut rău din unghi, dar a scos Iacob. La fel cum portarul arădenilor a blocat și șutul înșelător din minutul 80 al jucătorului lateral.

- Lucas (nota 4) * Încurcă-lume, și el, și Homawoo, s-a apărat neglijent în multe momente, până la urmă Dinamo a căzut din nou.

- Homawoo (nota 2) * Slab și foarte slab. Fricos și împiedicat, totul a culminat cu hențul făcut pe final de meci și care a îngropat Dinamo

- Amzăr (nota 5) * A avut atitudine, însă s-a pierdut în câteva momente.

- N. Roșu (nota 5) * S-a zbătut. Și atât.

- Bena (nota 4) * A alunecat frecvent în iarba de la Oradea, are pe conștiință golul egalizator, "a bărbierit" mingea într-un moment în care Dinamo controla meciul. Caraghios la câteva faze. Iar pe altele le-a rezolvat "bătrânește".

- Ilic (nota 5) * Meseriaș, un plus de tehnicitate, ar fi putut face 2-0, dar s-a împiedicat în idei. Nu-l țin bateriile prea mult.

- Ghezali (nota 4) * A încercat să găsească colțul lung, în minutul 22, apoi și-a bătut joc de golul victoriei, în minutul 78, deși el a creat faza. L-a găsit altruismul la momentul nepotrivit. Deși a fost mai "viu" decât în alte meciuri și a avut o viteză în plus, eficiența a fost zero.

- Abdallah (nota 5) * A lucrat pentru coechipierii din ofensivă, măcar s-a afirmat în postura de servant și de coleg, în sensul că a fost util pe faza de apărare.

- Politic (nota 7) * "Bicicletă" în fața lui Căpușă, în minutul 8, șut precis la colțul scurt, fără nicio șansă pentru Iacob, clar, omul primei reprize, cu acțiuni ce-au pus mereu pericol pe "textiliști".

Antrenor Ovidiu Burcă 5 - Și ghinionist, și fără material, și fără idei.

Cartonașe galbene: N. Roșu (18), Ilic (53)

Au mai jucat

- Gregorio (nota 4) - A intrat în locul lui Abdallah în minutul 68 și ce șansă a ratat după alte zece minute! S-a împiedicat când să celebreze golul

- Dani Iglesias (nota 4) - A intrat în minutul 72 ca să mai bifeze o prezență în tricoul "câinilor".

- Larrucea - A intrat în minutul 83

- Bani - A intrat în minutul 84

Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești) - 6. Asistenți Ciprian Danșa (Satu Mare) - 7, Alexandru Vodă (Alba Iulia) - 7.

Spectatori: 7.400

CITEȘTE ȘI: 

Gigi Becali anunță că vrea un jucător de la FCU Craiova cu 6 zile înaintea meciului direct: „De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract?”

Bergodi, mesaj clar pentru conducerea Rapidului: „Atunci e momentul în care totul se termină cu mine” + Primele explicații ale rupturii de Sepsi

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
polivro
polivro  •  07 Noiembrie 2023, 08:50

E vizibilă ura viscerală a majorității celor din fenomen, inclusiv media la adresa a tot ceea ce înseamnă DINAMO !... Sper ca Dumnezeu să-i învingă așa cum a făcut-o și în urmă cu un an și să le dea planurile diabolice peste cap !...

grassu_46
grassu_46  •  07 Noiembrie 2023, 07:40

afara cu Burca pana cand se mai poate face ceva,etapele trec DINAMO nu revine cum fac celelalte echipe, e ca lumina zilei ca Burca nu poate redresa echipa ,trebuie facut presiune mai mare pe actinari sa l dea afara

creeperno534
creeperno534  •  06 Noiembrie 2023, 22:38

- Dani Iglesias (nota 4) - A intrat în minutul 72 ca să mai bifeze o prezență în tricoul "câinilor". Asta-i cea mai tare evaluare :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează