FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

U Cluj a împrumutat un mijlocaș de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 16:44 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 17:55

Universitatea Cluj a anunțat, astăzi, împrumutul mijlocașului defensiv Ovidiu Perianu (21 de ani), de la vicecampioana României, FCSB. 

Ovidiu Perianu, împrumutat de FCSB la U Cluj 

Ovidiu Perianu vine la U Cluj ca soluție la regula U21, au anunțat „studenții” pe site-ul oficial al clubului. La Universitatea Cluj, Ovidiu Perianu va colabora din nou cu tehnicianul Anton Petrea (48 de ani), cu care a mai lucrat atât la FCSB, cât și la Chindia Târgoviște. 

U Cluj a împrumutat un mijlocaș de la FCSB
Ovidiu Perianu, împrumutat la U Cluj. Foto: Facebook @ FC Universitatea Cluj

Crescut la academia lui FCSB, Ovidiu Perianu a debutat în tricoul roș-albaștrilor în sezonul 2019-2020, într-o partidă pe care FCSB a disputat-o în compania armenilor de la Alașkert, în preliminariile UEFA Europa League. A adunat 45 de meciuri în tricoul vicecampioanei și a câștigat o Cupă a României (în sezonul 2019-2020). 

În perioada iulie 2022-ianuarie 2023, Ovidiu Perianu a fost împrumutat de FCSB la FC Botoșani, acolo unde a adunat 13 meciuri, fără să marcheze sau să dea vreo pasă de gol. 

Ovidiu Perianu, al 4-lea jucător care ajunge la U Cluj în această vară

Ovidiu Perianu este al 4-lea transfer pe care ardelenii îl bifează în această vară.  Clujenii i-au mai adus pe Doru Popadiuc (28 de ani, mijlocaș) și Daniel Popa (27 de ani, atacant), ambii jucători liberi după plecarea de la Chindia, și pe Bogdan Mitrea (35 de ani, fundaș central), de la CS Universitatea Craiova. 

Universitatea Cluj a anunțat și despărțirea de 7 jucători: Romario Pires, Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov și Aurelian Păun, plus Florian Haită, care s-a întors la Constanța după împrumutul de la Farul. 

Citește și: 

Gigi, știi pe cine ai luat? Alex Băluță, fotbalist și gambler-dependent! Incredibil: Craiova îi oprise preventiv, ca garanție, 50.000 de euro, pentru pierderile de la jocurile de noroc!

Alexandru Băluță, amenințat de fani după ce a ales-o pe FCSB: „Mă așteptam la asta pentru că aşa e lumea la noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  13 Iunie 2023, 22:47

Hai si cu Dulca si Capusa sa fie omogenitate ! Dulca e din Cluj ! NU mai pierdeti timpul ......daca au oferte ii vinde U Cluj mai departe , au si valoare baietii ! Au jucat mai mult la Ploiesti Chindia de asta a retrogradat ! Eu zic ca vor prinde primele 6 locuri...... daca Petrea nu intra in jocurile sistemului paralel a lui Becali !

balotelli
balotelli  •  13 Iunie 2023, 19:57

La dracu', bă! Ne umplem de fcsb-iști! :-(((. De 11 ani,... de când se instala Prodanca la U... nu mi-a mai fost așa scârbă. Cred că iar o să iau o juma' de an pauză. E un chin să ții cu echipa asta, vere! Mai bine mă nășteam la Urziceni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează