FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 5-1

Patrick Petre a înscris golul meciului în Botoșani - Sepsi 5-1: "Nu e o întâmplare" » Mesaj pentru Contra: "De asta aveam nevoie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 20:28

Patrick Petre a marcat cel mai frumos gol în meciul pe care Sepsi l-a pierdut cu FC Botoșani (1-5), iar la final a dezvăluit că execuția sa nu a fost o întâmplare și a afirmat că avea nevoie de mai mult timp de joc, aluzie la faptul că nu evolua suficient la Dinamo.

Mijlocașul a înscris cu un șut perfect din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri, în minutul 89, la scorul de 4-0 pentru Botoșani.

"Degeaba am înscris, e o înfrângere rușinoasă, trebuie să uităm ziua de azi.

În fiecare zi rămân după antrenament sa execut cornere și lovituri libere, nu e o întâmplare. Aveam nevoie de asta, să joc mai mult. M-am acomodat foarte repede, nu am avut niciodată probleme de acest gen", a spus Patrick la finalul partidei la TV Dolce Sport.

Patrick Petre a fost împrumutat în acest sezon de la Dinamo la Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a fost anunțat de Contra că nu va conta pe serviciile sale în noul sezon. 

"Azi, după 2-0 au apărut nervii. Săptămâna asta trebuie să ne motivăm, etapa următoare jucăm acasaă, în fața suporterilor, sper să facem un meci mai bun decât primele trei"
Patrick Petre  (Sepsi), după meciul cu Botoșani

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
gannicus2014
gannicus2014  •  28 Iulie 2017, 21:44

frumos golul piticotului , ar trebui sa traga tare sezonul asta si sa se maturizeze , talent are

Vezi toate comentariile (1)
Comentează