FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cât de gravă e accidentarea lui Vlad Chiricheș: „Păcat! Îmi pare rău pentru el”

FCSB - Rapid 2-2. Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, a declarat la finalul meciului că Vlad Chiricheș a suferit o fractură la cot
FCSB - Rapid 2-2. Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, a declarat la finalul meciului că Vlad Chiricheș a suferit o fractură la cot

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 16:24 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 16:25

Patronul FCSB, Gigi Becali, a comentat situația lui Vlad Chiricheș, accidentat sâmbătă, în derby-ul cu Rapid (2-2).

Vlad Chiricheș s-a accidentat la cot în prima repriză a derby-ului cu Rapid (2-2). Iar veștile nu sunt bune. Înlocuit de antrenorul Elias Charalambous în minutul 42, fundașul central al FCSB va absenta cel puțin o lună!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia
INVESTIȚIE
BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

Gigi Becali: „Păcat! Îmi pare rău de el”

Luni dimineață, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a vorbit și el despre absența acestuia: „Chiricheș, patru săptămâni. Păcat, asta e, îmi pare rău de el. S-a antrenat foarte bine, deja era o soluție, am câștigat patru meciuri cu el, e mare lucru”.

Accidentarea l-ar putea costa pe Chiricheș o posibilă participare la Euro 2024, cu echipa națională. Își exprimase public dorința de a merge la turneul final din Germania, apoi a venit cu clarificări prin intermediul cărora a precizat că nu a vrut să preseze stafful condus de selecționerul Edward Iordănescu.

Vlad Chiricheș: „Am un regret că am vorbit despre asta”

„În momentul ăsta, sincer am un regret că am vorbit despre asta, cred că m-am hazardat să arunc chestia asta în media, cu Euro, că vreau să merg la Euro.

Nu vreau să produc tensiune asupra staffului, jucătorilor, care au dus greul campaniei. Îmi doresc să duc o luptă cu mine să fiu mai bun şi sunt sigur că dacă mă ridic la un nivel bun sunt şanse să fiu acolo.

Nu cred că e cineva care vede un jucător bun şi să nu-l cheme, dar nu vreau să vorbesc mai mult de atât. Vreau să mă antrenez bine, să joc foarte bine meciurile rămase pentru FCSB, să câştig campionatul şi văd după aia”, a declarat Vlad Chiricheş, conform orangesport.ro.

Vlad Chiricheș ar putea reveni după jumătatea lunii mai

El revenise pe teren în urmă cu 3 etape, în Farul - FCSB 0-1, după o accidentare suferită într-un meci cu UTA, disputat tocmai în august 2023. Acum, dacă recuperarea decurge conform planului, el s-ar putea întoarce în iarbă undeva după jumătatea lunii mai.

Ceea ce înseamnă că, în cel mai bun caz, ar putea prinde derby-ul-retur cu Rapid, programat pe 18 mai. Dacă va fi de ajuns pentru a fi inclus și în lotul de Euro rămâne la latitudinea selecționerului.

VIDEO. GSP LIVE » Iosif Rotariu o avertizează pe FCSB: „Cu lotul actual, șansele să ajungă în grupe sunt minime”

Ați mai putea citi:

Cine e fotbalistul cu care Becali vrea să atace grupele Ligii » GSP.ro vă prezintă 5 concluzii

Probleme de lot în lupta pentru salvarea de la retrogradare » Moralul nu e afectat: „Am cea mai bună echipă din România!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
calinescu_
calinescu_  •  23 Aprilie 2024, 14:08

Baiatul asta trebuie sa-si schimbe numele in PACALA ....!!!! A pacalit fotbalul si s-a cocotat acolo sus doar din seva luata de la TOMY....!!! In rest PACALICI atat la cluburi cat si la nationala .....!!!!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  23 Aprilie 2024, 09:10
Postat de 22cea pe 22 Aprilie 2024, 22:06

Mai bine din sticla decat din chirpici , ca al tau . Cred ca stii din ce se fac chirpicii .

Tu stii mai bine. Doar ti-ai construit casa la tara din asa ceva.

22cea
22cea  •  22 Aprilie 2024, 22:06
Postat de VanBasten2000 pe 22 Aprilie 2024, 17:43

Ca si creierul tau, Chirches e facut din sticla.

Mai bine din sticla decat din chirpici , ca al tau . Cred ca stii din ce se fac chirpicii .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close